Lekker! Bubbels maken met je Sodastream

Verpakking: top! Functionaliteit: top! Geen stekker: top! Goed voor het milieu: over de top! Vormgeving: mwha… De Sodastream Spirit Gold komt qua functionaliteit prima uit de test van TechGirl Marianne. Dat je een heleboel plastic flessen bespaart is een absolute pre voor deze bewuste TechGirl. En dat je lekkere mocktails kunt maken is vooral heel erg lekker. Een review van deze limited edition Sodastream Spirit Gold.

Je eigen bubbels maken

Voor degene die wekelijks flessen Spa Rood drinkt is de Sodastream echt een uitkomst. Wanneer je maar wilt, maak je je eigen bubbels, zoveel als je wilt. En je kunt nog zoveel meer dan alleen bubbelwater maken! Rosé met bubbels, witte wijn met bubbels…. En Sodasteam heeft verschillende mocktail mixen die het weekend nog aangenamer maken. Zo maakten wij met ‘Italian Spritz’ een lekkere mocktail. Bubbels maken, mix er doorheen en serveren in een glas met een parapluutje. En dit was slechts één van de vele cocktails die de afgelopen weken bij ons op tafel stonden. Elke keer een ander stuk fruit erin. Of een andere limonadesiroop, we hebben alle kleuren van de regenboog gehad. Op de site van Sodastream, maar ook op allerlei kooksites vind je allerlei suggesties voor lekkere cocktails met of zonder alcohol (en dus voor de kinderen ook een feestelijk drankje!).  

Lang leve het milieu aspect

Om eens een apparaat zonder stekker te testen is best een unicum voor TechGirl. Dus uit bewust-genieten oogpunt scoort dit apparaat bij mij prima. Je maakt je eigen bubbels en hoeft dus een heleboel flessen minder te kopen. Bij ons scheelt dat al gauw een fles of vier per week. Tel uit je winst op langere termijn! Sidenote: je hebt wel een koolzuurcilinder die je om de zoveel tijd moet vervangen. Maar je krijgt de cilinder in bruikleen van Sodastream, ruilt ze om voor een nieuwe cilinder en ben je ooit klaar met je Sodastream, dan krijg je geld terug als je je laatste cilinder inlevert. 

De geschenkverpakking was prachtig

De verpakking waarin deze Limited Edition komt is wel erg fraai. En zeker het bewaren waard (vooral om nog eens door te geven aan anderen). Maar ik schrok nogal van de grootte van de doos. Omdat de benodigde cilinder groot is, is het apparaat ook hoog: 42 cm hoog. Hoger dan het gemiddelde koffiezetapparaat en waterkoker. Dat verklaart wel de grote doos. Het apparaat zelf is, ondanks zijn gouden accenten, gewoon een plastic ding. En zeker voor een limited edition vind ik dat een gemiste kans.

Zoek ik al mijn keukenapparaten op mooiigheid uit? Zeker niet. Mijn koffieapparaat zocht ik uit op functionaliteit. Mijn waterkoker dan toevallig wel weer op uiterlijk. Maar wil je een Sodastream in je keuken zetten, dan zou ik zeker ook even bij de andere modellen gaan kijken, heb je ook direct meer keuze uit kleuren.

MobileMobile

Dan ben ik toch wel even benieuwd: Waar let jij op bij keukenapparatuur? Moet het mooi zijn? Of moet het vooral doen waar het voor bedoeld is?

Lekker! Bubbels maken met je Sodastream
Design
6
Gebruiksgemak
9
Duurzaamheid
9
Pluspunten
Minder positief
8
Lekker, duurzaam en saai

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.