Nissan Leaf Electrische Auto

Kijktip: The Flash krijgt een 8,4 bij IMDb

Een paar weken geleden kwam de pilot van the Flash uit. Een nieuwe serie die gaat over Barry Allen (Grant Gustin, bekend van Arrow, Glee en 90210), die vanwege een onweersstorm een bovennatuurlijke kracht heeft gekregen: hij kan super hard rennen. Deze serie is een spin-off van Arrow, waarin Barry Allen ook al eerder te zien was. Het is gelukkig wel een volledig andere serie, maar wel met ongeveer hetzelfde idee.

Maar, waarom is deze serie nou zo speciaal? Ikzelf heb de serie gevonden na berichten over de ongelofelijke hoge rating die de pilot ontving. De pilot kreeg de beste rating van de CW (een relatief kleine Amerikaanse zender) in vijf jaar. Ook versloeg de pilot de serie Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D., een serie die ongeveer hetzelfde idee heeft, maar van een veel grotere Amerikaanse zender is, namelijk ABC.

Ikzelf ben net klaar met het kijken van de vierde aflevering van the Flash. Ik hou wel van series met superhelden en ik vind de manier hoe het hier is uitgewerkt ontzettend goed gedaan. Het is belangrijk dat Barry te hulp schiet waar kan, bij ‘gewone’ problemen zoals een overval, maar ook bij mensen die net als hij een speciale gave hebben gekregen en die gave slecht gebruiken.

Al met al is het een goed begin van een nieuwe serie, waarbij alleen de kern van het verhaal (en een enkele acteur of actrice) overgenomen is van Arrow. Zoals bij elke superhelden serie komt de nodige actie voorbij, maar er is ook genoeg tijd en ruimte voor het achterliggende verhaal. Desalniettemin heeft de serie zijn 8,4 op IMDb helemaal verdient!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.