Mijn smartphone redt het (qua accuprestatie) net niet tot het einde van de dag. Vandaar dat ik ‘m altijd op de bank oplaadt: dat is een mooie centrale plek in het huis waar ik makkelijk naartoe loop als ik toch wat appjes wil bekijken of even wil gamen. Inmiddels ligt er een stekkerblok op de bank met nog veel meer kabels, want ja, dan kun je er ook wel andere devices opladen. Zucht. Het ziet er echt niet uit. Blij was ik daarom dat ik de kabelorganizer van Manu.nl mocht reviewen. Zou dit dan de oplossing zijn voor mij?

Design van de organizer

Het design van de Kangaroo Couch is om van te smullen. Je kunt het in bovenstaande video zien, maar ook nog even in woord beschreven: deze high-end organizer leg je om de armleuning van je bank, zodat hij aan alle kanten nauw aansluit. De Kangaroo Couch is verkrijgbaar in de donkere tinten rood, blauw, groen en grijs. Het gebruik van een dubbele laag geweven katoen, het neopreen, EVA-schuim en zachte vilten opvulling, geeft het een hoogwaardige uitstraling.

Over het design is slim nagedacht: op verschillende punten zijn uitsparingen gemaakt om de kabels doorheen te halen of in weg te stoppen. Aan de buitenzijde van de bank is een soort stevige bak gecreëerd, waar je op te laden devices in kunt stoppen. Handig, want dan kun je jouw laptop ook niet per ongeluk van de bank duwen. Het enige verbeterpuntje wat ik hier zie: misschien zou er een versie moeten zijn waarbij je de bak kunt afdekken, zodat je er niet direct in kijkt. Erg storend vind ik het persoonlijk niet.

Ik ben een beetje dom geweest

Deze pannenkoek heeft uit enthousiasme het allermooiste item uit de Manu webshop besteld, zonder rekening te houden met de afmetingen van haar bank. Op de productpagina staat gewoon beschreven hoe groot de Kangaroo Couch is, dus ik snap ook niet dat ik me daarin heb kunnen vergissen. Maar goed. Dat is dus wel gebeurd en nu sluit de kabelorganizer net niet helemaal aan op de bank… De Kangaroo Couch is geschikt voor banken met een leuning tussen de 150 en 280 millimeter. Let daar dus even op 😉

Prijs

Je hebt deze kabelorganizer vanaf een prijs van 109 euro. Dat is de variant zonder USB-hub, maar ik adviseer wel, omdat je toch al aardig geld besteedt, dan gelijk iets meer geld uit te trekken voor de duurdere variant met USB-hub. 149 euro betaal je daarvoor. Wel zo prettig om niet nog een stekkerdoos onder de bank te verbergen en daar USB-kabels naartoe te leiden. Ten slotte is er ook nog een variant met USB-hub en QI Wireless Charger: die is voor 179 euro van jou. Tja, het is wel serieus geld.

Conclusie

De Kangaroo Couch is een prachtig product zowel qua design als gebruiksdoeleinde. De hoogwaardige afwerking komt overal terug en je ziet allerlei slimmigheidjes terugkomen in het design. Een dikke vette aanrader wat mij betreft. Je moet er alleen wel even de portemonnee voor willen trekken 😉

PS: ik ga de Kangaroo Stand maar even aanschaffen, geloof ik. De oplossing voor als je bank te breed is, net als die van mij!

Kangaroo Couch: high-end kabelorganizer voor de bank
Design9.5
Gebruiksgemak9.5
Prijs5.7
8.2Totale score

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.