In de test: Owlet Smart Sock en Baby Cam

In de test: Owlet Smart Sock en Baby Cam

Wij mogen weer iets testen! Ditmaal zijn de Owlet Smart Sock 3 en bijbehorende Baby Cam op ons bureau belandt. Dit duo werkt samen als gezondheidsmonitor voor je baby, zodat jij met een gerust hart kunt slapen. Handig en soms wel prettig, een extra oogje in ‘t zeil.

Met de Smart Sock houd je een aantal functies van je baby bij, zoals de hartslag en het zuurstoflevel. Ook slaat ‘ie de slaapdata van je kindje op. De Baby Cam is de hippe variant van een babyfoon, maar dan eentje waarbij je het beeld op je smartphone kan bekijken. Haarscherp, volgens de makers. En met een 1080p night vision groothoek camera, zit dat volgens de specificaties in ieder geval wel goed.

Ben je nu net zo nieuwsgierig geworden als dat ik ben? Ik ga de producten met onze zoon van 10 maanden testen. Je leest de komende week onze recensie van dit baby monitoringsduo! Heb je vragen over deze producten of wil je iets weten, reageer hier dan even. Dan kijk ik of ik het mee kan nemen in de test.

👶 Voor alle mama’s-to-be en mama’s is er nu het TechGirl dossier ‘Mama & Baby’. Hier vind je alles over tech, gadgets en lifehacks voor (aanstaande) moeders. Recensies, vlogs, artikelen en meer!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.