Deze babygym is duurzaam én wetenschappelijk onderbouwt

Een babygym en speelmat zijn heel prettig voor de ontwikkeling van je kleintje. Zo leert je uk onder andere om naar voorwerpen te grijpen, dingen te bekijken en om zijn nek- en rugspieren te trainen. Heel erg goed natuurlijk, maar er zijn ook babygyms die nog weer een stapje verder gaan. Die wetenschappelijk onderbouwd zijn en voor elke fase in de ontwikkeling wat kunnen bieden. De Lovevery Play Gym is zo’n babygym (en speelkleed).

Deze playgym en speelmat is al te gebruiken vanaf de geboorte. Voor elke ontwikkeling van je baby is er wat te bedenken. Zo zijn er visuele kaartjes, stofjes om te voelen en geluidjes om te maken. Allemaal om je baby te stimuleren en op de zintuigen in te spelen.

TechGirl Nadi test de Lovevery Play Gym de komende weken samen met haar zoontje Jae (3,5 maand) uit! Wat wil je specifiek weten over deze babygym? Laat het weten in de comments!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.