In bad met de Wonderboom 2

Speakers heb je in alle soorten en maten. Maar speakers die waterdicht zijn, en in een (zwem)bad kunnen, die zijn er niet veel. De Wonderboom 2 kan dat wel. Gezellig drijvend laat ‘ie een sterk geluid horen. Ideaal voor een badsessie, maar misschien nog wel beter voor een zwembadfeestje buiten in de zomer. 

Gemaakt om te drijven

De Wonderboom 2 kan dus tegen water. Spatwater, maar ook tot een half uur ín water. We hebben niet getest wat er na dat half uur zou gebeuren… De speaker blijft drijven. In de gebruiksaanwijzing geven ze aan ‘can me immersed in water up to 1m for up to 30 min’. Maar hoe diep dat water is, maakt dus niet uit als ‘ie toch blijft drijven. Wat wel handig is, is dat ‘ie met de volumeknoppen naar boven blijft drijven. 

Gemaakt om te luisteren

Het geluid uit de Wonderboom 2 is fantastisch. Je kunt er tot 86 dBC geluid uit krijgen. Hard genoeg dus om je tuinfeest mee op te luisteren. De speaker heeft een 360* ontwerp en je hoort dus rondom geluid. Mooie bastonen, hoewel je voor het echte werk twee Wonderbooms aan elkaar kan koppelen. Ik vond dit al fantastisch. 

Gemaakt om mee te gooien

Niet dat dat per se de bedoeling van de fabrikant was. Maar de ronde speaker is net een beetje groter dan je hand. De neiging om ermee te gaan gooien is wel groot. Een soort American Football. De speaker is ook gemaakt om tegen een stootje te kunnen. En met een handig ophangkoordje bevestigd aan de speaker kan je ‘m ook overal ophangen. 

MobileMobile

Gemaakt om naar te kijken

Het design van de Wonderboom 2 is superstrak. Mooi rond, mooie kleuren (verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren). En met grote volumeknoppen die zo kenmerkend zijn voor de Wonderboom. 

Gemaakt om te gebruiken

Eenmaal opgeladen kan je tot 13 uur gebruik maken van deze bluetooth speaker. En dat is best lang!

TechGirl gaf een Wonderboom 2 weg

In de TechGirl nieuwsbrief geven we regelmatig een gadget weg. Wil jij ook meedoen aan acties en zulke gave gadgets winnen? Geef je dan snel op voor onze wekelijkse nieuwsbrief

In bad met de Wonderboom 2
Drijven
9
Luisteren
9
Gooien
8
Kijken
9
Gebruiken
10
Reader Rating0 Stemmen
0
Pluspunten
Minder positief
9
Supergave speaker

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.