Maak je eigen videoclip met de HTC One

Hij is momenteel nog niet beschikbaar in Nederland maar toch wil TechGirl je vast informeren over de nieuwe telefoon van HTC: de One. Hieronder vind je de meest veelbelovende vernieuwingen:

De slimme homepage

Het eerst wat opvalt aan de HTC One is de homepage, die totaal anders is dan je waarschijnlijk gewend bent. HTC voert namelijk BlinkFeed in. Dit is een overzicht met daarin al je updates van bijvoorbeeld Facebook, Twitter of je favoriete nieuwssite. Je hoeft om updates te bekijken dus niet meer iedere app apart te openen. Goed begin!

Geluid van de HTC One

Als je weer helemaal up-to-date bent, is het tijd voor entertainment. Aan de voorkant van de telefoon vind je twee grote speakers (Boomsound), zodat je video’s, muziek en natuurlijk telefoongesprekken luid en duidelijk ontvangt. HTC heeft bovendien HTC Sense Voice geintroduceerd. De telefoon registreert hoeveel omgevingsgeluid er is; bijvoorbeeld als je op een feestje bent. Vervolgens past hij het volume van de telefoon aan.

MobileMobile

Camera

Nog een interessante ontwikkeling is de camera aan de achterkant; de lens daarvan vangt 300% meer licht op volgens de makers, waardoor je betere foto’s maakt als het donker is. Fan van zelfportretten? De HTC One beloofd je dan veel plezier dankzij de ultrawijde camera aan de voorkant. Maar de beste vernieuwing is de software voor de camera. Je maakt nu namelijk de perfecte foto dankzij Zoe. De Zoe- software maakt in plaats van een foto een minifilmpje van drie seconden. Denk bijvoorbeeld aan de wereldberoemde springfoto’s die iedereen wel een keer heeft proberen te maken. Dankzij Zoe wordt een zon foto nu een klein filmpje waar je doorheen scrollt en het beste beeld uit selecteert. Je kunt natuurlijk ook gewoon het filmpje bewaren, waardoor je fotogalerij tot leven komt.

Je eigen videoclip maken

De HTC One maakt van jou een regisseur dankzij Zoe Highlights. De One kan namelijk zelf videoclips maken met het materiaal uit jouw galerij. Kies zelf de stijl, bijvoorbeeld romantisch, en je telefoon combineert je beelden samen met bijpassend muziekje tot jouw clip! Post deze vervolgens makkelijk en snel op je tijdlijn.

Afstandsbediening

Verstopt onder de aan- en uitknop zit je afstandsbediening. Met Sense TV verandert je telefoon in een afstandsbediening voor vrijwel iedere tv. Sense TV is een dienst die via het opgeven van merk en model de commando’s van de afstandsbediening leert. De functie werkt ook voor je settopboxen.

Overige specificaties

  • Adviesprijs 699,00 euro;
  • 4,7 inch full hd scherm;
  • beschikbaar in de kleuren Stunning Silver en Beautiful Black;
  • Android Jelly Bean besturing;
  • Batterij 2300 mAh;
  • Afmetingen: 137,4 x 68,2 x 9,3 mm (groter dan de iPhone)
  • Gewicht; 143 gram

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.