smartphone fotografie

Houd poen in je zak met de Motorola One

Maak maar vast ruimte in je kledingkast, want met de Motorola One bespaar je maar liefst 900 euro. Tenminste… wel als je zit te twijfelen tussen de dure iPhone en de spiksplinternieuwe Motorola One. Met laatstgenoemde houd je genoeg geld in de zak om nieuwe kleding te shoppen. Die kun je met de uitstekende camera van Motorola One dan weer vastleggen voor Instagram!

Perfecte Instagram account

Het kan dus echt: de Motorola One heeft een smartphone ontwikkeld met een camera waarin je jouw creativiteit helemaal kwijt kan. De prijs van de Motorola One is slechts 299 euro waardoor je dus nog voldoende geld overhoudt om je garderobe even weer een boost te geven. Plus niet geheel onbelangrijk voor Instagram: je houdt ook geld over om naar een leuke locatie te rijden. Alle ingrediënten dus om jouw Instagram helemaal perfect te krijgen.

Geen fotografie apps meer nodig?

De Motorola One heeft aan de achterzijde een dubbele camera van 13 MP + 2 MP en geavanceerde software. Ook de frontcamera van 8 MP laat jou selfies maken die portret-waardig zijn. Dat super hippe bokeh-effect kan gewoon met deze frontcamera terwijl je de foto maakt. Die leuke foto’s waarbij slechts een kleur naar voren komt en de rest zwart-wit. Dankzij de software op de Motorola One heb je geen losse app meer nodig om dit effect te creëren. Dus wees lekker creatief met de geavanceerde fotosoftware!

Levendige foto’s

Nee, geen live action foto’s die we al een tijdje kennen. Ik heb het nu over het maken van een cinemagraph. Je combineert hierbij foto en video om zo een unieke opname van een moment te maken. Een foto voor een waterval? Laat jezelf stilstaan terwijl de waterval om je heen neervalt. Wapperende haren, een kaarsje dat beweegt, Marilyn Monroe’s rok… laat je fantasie erop los en de Motorola One zorgt ervoor dat het mogelijk is.

Google Lens

Als ik op reis ga dan bezoek ik graag verschillende steden en leer dan graag over hun monumenten en gebouwen. Kunstgeschiedenis was altijd ook een van mijn favoriete vakken op school. Maar om nu al die reisboekjes en websites over een te bezoeken stad door te lezen…. geen tijd! Gelukkig zit er in de Motorola One een geïntegreerde Google Lens. Hierdoor kom je door middel van een zoeker meer te weten over monumenten. Maar ook het vertalen, scannen en bewerken van teksten. Oh, en nog een handige feature is dat je kan kopen wat je ziet!

Leuk betaalbaar decembercadeau

Even nog een opsomming wat jij straks allemaal met de Motorola One kan zonder een vermogen aan een iPhone uit te geven. Zo kan deze smartphone – naast hem voor jezelf te kopen – een leuk decembercadeau zijn. Voor een zachte prijs van 300 euro heb je alle eerder genoemde mogelijkheden van cinemagraphs, selectief zwart en wit, bokeh effect teken-, object- en monumentherkenning. Maar kan je ook nog prachtige panoramafoto’s maken, is een groepsselfie easy dankzij de ultragroothoekmodus, kun je slow motion-video’s en time-lapsevideo’s maken, maar kun je ook automatisch korte video’s maken wanneer je een foto maakt. Een smartphone met alle functies die jij nodig hebt om creatief bezig te zijn met je smartphone. Op de site van Motorola kan je leuke ideeën opdoen en voorbeelden vinden.

Voldoende ruimte

Heel leuk dat je prachtige foto’s kan maken met jouw smartphone, maar waar laat je deze dan? De MotorolaOne heeft 64 GB geheugen en je kan deze uitbreiden tot 256 GB met een microSD-kaart. Maar met Google Foto’s krijg je ook nog eens gratis onbeperkte opslagruimte voor foto’s. Zo heb je dus al je leukste foto’s allemaal bij elkaar en hoef je niets meer weg te gooien. Daarnaast kan je ze zo ook makkelijk delen met anderen en heb je altijd een back-up van je foto’s.

MobileMobile

Dit artikel kwam tot stand dankzij een betaalde samenwerking met Motorola.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.