Heb je de nieuwste series op Netflix al gecheckt?

Netflix heeft weer een aantal briljante nieuwe series en films toegevoegd. Maar helaas zijn er ook weer een aantal series en films verdwenen. Wanneer krijgt Netflix een waarschuwingsfunctie over verdwijnende series en films?

Eerst even de ‘hoera-nieuwe-series’ uitlichten!

Een van de beste nieuwe Netflix Originals is toch wel ‘The end of the Fxxking world’. Deze serie is op een stripverhaal gebaseerd en zit vol zwarte humor. Voor mij kan die humor haast niet zwart genoeg zijn. Word je meegenomen op avontuur met een psychopathische tiener en een bijdehante puber die een flinke stapel problemen op zich halen. Het is dat ik vroeg moet opstaan, anders had ik deze serie in een adem uit gekeken.

Black Mirror heeft trouwens ook weer een nieuw seizoen. Ik heb helaas nog geen tijd gehad om te kijken vanwege o.a. Star Trek Discovery, Dark, Dirk Gently’s Holisitic Detective Agency en Punisher. Zoveel keuze!

Genoeg nieuwe films om van te genieten.

Ook de film Bright vond ik geweldig, maar wellicht ben ik een te grote Will Smith fan en hierdoor minder kritisch. Eindelijk ook weer een paar nieuwe Disney films om te bekijken en zo heb ik inmiddels Vaiana al een aantal keer gekeken met mijn dochter. Toch blijft mijn lijst met films en series die ik moet kijken groter en groter worden. Zelfs de kerstvakantie heeft die lijst niet kunnen verkleinen. ‘Gelukkig’ zorgt Netflix er wel voor dat mijn lijst kleiner wordt. Ahum.

Netflix, Friends serieus?!

Ja, er komen gelukkig nog steeds nieuwe series en films op Netflix. Maar serieus: zitten we echt te wachten op weer onbeperkt Friends kijken? Ik heb in al die jaren (dat Friends eindeloos werd herhaald op bijna iedere commerciële zender) wel genoeg Rachel, Monica, Phoebe, Chandler, Ross en ja, zelfs Joey gezien. Is dat dan echt de beste keuze voor mij om te gaan kijken? Moet daar dan echt een film zoals Avengers: Age of Ultron voor wijken?

Nu begrijp ik dat je plaats moet maken en dat sommige films en series slechts voor een bepaalde periode ingekocht zijn. Maar geef dan een seintje dat de films of series die ik volg, verdwijnen. Ik krijg gemiddeld 3 a 4 mailtjes per week van Netflix met dezelfde tips om te kijken in soms een andere volgorde. Mag dan 1 van die 3 a 4 mailtjes dan gevuld zijn met informatie over welke films en series er gaan verdwijnen? Please?

Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Ook interessant
game of thrones filters
Zo unlock je speciale Game of Thrones filters op Snapchat!

Cookies op TechGirl.nl

Wij maken gebruik van cookies op TechGirl.nl. Je kunt ze direct toestaan door op 'Accepteren' te klikken. Liever handmatig aangeven wat je wel en niet wilt toestaan? Kies dan voor 'Verander cookie settings'.

Privacy beleid | Sluiten