Handige apps voor je Philips Hue verlichting

Je verlichting bedienen met je smartphone: ik ben dol op dit soort technische snufjes. Als ik thuiskom, dan zijn mijn (energiezuinige) lampen van Philips Hue al aan. Ik hoef er niet eens de hele woonkamer voor door, want met één druk op de knop is alles in de juiste sfeer. Je kiest je eigen kleurenpalet: de mogelijkheden zijn eindeloos. Iedere lamp een andere kleur, of juist alles in dezelfde kleur. Je bent je eigen artiest. Omdat de standaard Hue app niet zo heel bijzonder is, geef ik wat tips voor apps die jouw smart lights beleving nóg leuker en makkelijker maken.

Hue Christmas

Kerstmis is net voorbij, maar een goede voorbereiding is het halve werk. Met de Hue Christmas app verander je je woonkamer in een sfeervolle en speelse ruimte. De 24 effecten en 8 moods zorgen ervoor dat je binnen no-time in kerststemming bent. Inclusief soundboard. Ho ho ho!
Download ‘m in de Google Play Store of Apple Store.

philips hue

Hue Disco

Met de Hue Disco app tover je je woonkamer meteen om in een discotheek. Je kan instellen dat de lampen moeten bewegen op het aantal BPM van de muziek of je laat ze random kleuren en ritmes kiezen. Zo heb je altijd de juiste verlichting op je feestje. Extra tof: de ingebouwde strobe setting in de kleuren van de politie (dit heb je niet van mij, maar het is hierbij vooral leuk om je vriendje te laten schrikken als hij nietsvermoedend in de woonkamer zit en jij vanaf afstand de lampen aanstuurt..).
Download ‘m in de Google Play Store of Apple Store.

Hue Fireworks

Is het alweer tijd voor oud en nieuw? Je hoeft de deur niet uit voor een leuke vuurwerkshow, want de Hue Fireworks app zorgt het gehele jaar door voor een knallend en kleurrijk geheel. Ook hier vind je 24 effecten en 8 moods, die – als je ze op autoplay zet – samen een prachtige uitvoering neerzetten.
Download ‘m in de Google Play Store of Apple Store.

MobileMobile

Hue Halloween

Mijn favoriet: de Hue Halloween app. Het geeft een avondje horrorfilms kijken net dat beetje extra ;-). Sluimerende paarse lampen, knipperende witte bliksemschichten, deuren die krakend dichtslaan.. Maak je huiskamer donker, zet de 24 effecten en 8 moods op autoplay en griezelen maar! Inclusief geluid, dus connect ook even je telefoon met je bluetooth audioset.
Download ‘m in de Google Play Store of Apple Store.

Dit was het allerlaatste artikel in onze 2017 Tech Adventskalender. Lees alle voorgaande artikelen zeker nog even terug!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.