draadloos muzieksysteem

Handig en minimalistisch – dit draadloos muzieksysteem

Het minimalistische design… Je moet ervan houden. En een goed gevulde portemonnee hebben misschien. Maar wil je gegarandeerd zijn dat jouw liedjes uitstekend klinken? Dan móet je dit draadloos muzieksysteem haast wel aanschaffen.

Het MusicStation van Teufel is een draadloos muzieksysteem dat gebruik maakt van de allernieuwste technische snufjes. Bluetooth 3.0 bijvoorbeeld. (Wist jij veel dat er verschillende versies bestonden!) Daarmee kun je songs van je smartphone spelen, bijvoorbeeld die zijn opgeslagen binnen Spotify, iTunes, maar ook YouTube. Wil je liever iets van een usb, cd of de fm radio spelen? No problem. Kannie ook gewoon 😉

MobileMobile

Dankzij het compacte, hoekige design kun je het MusicStation makkelijk en in elke ruimte te plaatsen. Hij past perfect op een sideboard, boekenplank of aan de muur. En ben je even helemaal klaar met het speleding? Loop dan gewoon weg. De MusicStation schakelt zichzelf uit wanneer er een tijdje geen muziek meer wordt afgespeeld.

Wil je meer weten over dit Teufel draadloos muzieksysteem? Kijk dan eens hier.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.