Als je een lekker aantal volgers hebt, dan kan het tof zijn om ze eens wat vragen te stellen. Bijvoorbeeld als je in een pashokje staat en niet weet welke bikini je moet kopen: blauw of zwart? Of als je je afvraagt of je die ene prank wel of niet moet uitvoeren bij je geliefde. Nu kon je dat altijd doen via polls, maar er is een nieuw middel in town: de emoji slider.

Instagram Stories

Het is iets dat je kunt gebruiken in Instagram Stories. Je hebt dan een soort metertje waarbij het laagste een booskijkende smiley is en het hoogste een smiley met hartjes in zijn ogen. Je kunt je kijkers dus een vraag stellen en dan geven zij je antwoord via die emoji slider.

Het leuke is dat je ook nog je eigen emoji kunt kiezen voor het metertje, dus op zich is het niet een standaard iets; je kunt hem wel een klein beetje personaliseren, zodat de emoji ook bij de vraag past. Sommige vragen zijn nu eenmaal niet zo geschikt voor hele blije emoji.

Emoji Slider gebruiken

Wil je gebruikmaken van die emoji slider, dan kun je die binnenkort toevoegen aan je story door de sticker tray te openen. Je zet de slider dan gewoon waar je maar wil, op je gezicht als je dat leuk vindt, of op een iets normalere plek onderaan bijvoorbeeld.

Dus je kunt je vrienden binnenkort lekker links of rechts laten swipen, maar dan zonder gekke gesprekken en nog vreemdere dates als gevolg. Hoewel, dat hangt allemaal van je vraag af natuurlijk.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.