Een slimme schommelwieg voor je baby’s slaapje: de mamaRoo sleep

Uren wiegen om je baby (alsnog lastig) in slaap te krijgen en te houden? Niet als ‘t aan 4moms ligt! Het bedrijf ontwikkelde de mamaRoo sleep: een innovatief babybedje (schommelwieg) om je newborn te leren slapen.

Natuurlijk is ‘t heerlijk om je kleine in slaap te wiegen en dicht bij je te dragen. Dat is genieten voor mama (of papa) en voor baby. En wiegen en sussen hoort ook écht bij ‘t ouderschap, maar… het is evengoed oké om slimme hulpjes zoals de mamaRoo sleep in te zetten. En zeg nou eerlijk: slaap voor baby = slaap voor mama (en papa!).

Je kunt de mamaRoo sleep met het touchpanel of met een app bedienen, waarop je de diverse standen van wiegen kunt instellen. Er zijn in totaal 5 bewegingen mogelijk. Ook kun je via een timer aangeven hoelang de mamaRoo moet wiegen en heeft ‘ie ingebouwde natuurgeluiden inclusief een sussend geluid.

Het bedrijf 4moms is bekend van de slimme wipstoeltjes, die je – net als de mamaRoo sleep – met een app kunt bedienen. We gaan de mamaRoo sleep voor TechGirl testen. Wat zou je willen weten over dit slimme babybedje? Laat ‘t weten in de comments!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.