schone bril met Specstaculr

Een schone bril dankzij deze gadget!

Ein-de-lijk! Waarom is ie er nu pas? De Specstaculr is een technisch hoogstandje die jou een schone bril bezorgd. Hallelujah! Dat maakt het leven pas makkelijk. Hoe het werkt, dat lees je in onderstaand artikel.

Als brildrager ken je het vast: vlekken op je bril. Een beetje poetsen aan de onderkant van je shirt maakt het vaak alleen maar erger, maar je hebt ook niet altijd wat water en zeep binnen handbereik. De mensen van Specstaculr hebben daar een oplossing voor!

Zo krijg jij een schone bril

De Specstaculr is een rechthoekig, elektronisch doosje waar jij je bril in plaatst. Je drukt op de knop aan de bovenzijde en het reinigen begint. In amper 45 seconden is je bril weer schoon. Daar valt niet handmatig tegenop te poetsen. 😉

Het bijzondere is: deze brillengadget gebruikt geen hitte en ook geen vocht om jouw glazen schoon te maken. Binnenin zit een cleaning cartridge die je kunt vervangen zodra de Specstaculr daar om vraagt, dat is na ongeveer 1500 schoonmaakbeurten. Zo kun je het apparaat voor altijd blijven gebruiken (aldus de fabrikant). En het is nog veilig ook, zo zeggen zij.

Deze brillengadget kopen?

Recentelijk was Specstaculr onderdeel van een Kickstarter crowdfundingprogramma. Het doel om 111.000 euro bij elkaar te sparen, is vreemd genoeg niet gelukt. Wel kun je het apparaatje zelf voorfinancieren via de Specstaculr website: voor 89 euro krijg je in oktober je eigen gadget toegestuurd!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.