Ja, bovenstaande foto leid je enigszins af. #Killerbody, je weet toch 😉 Maar let eens op: wat zie je nog meer in deze foto? Een Lidl-jacuzzi, een roze flamingo… en een zwart iPhone hoesje. Wil je voortaan ook zo blits badderen? Hier scoor je alle items binnen notime:

  • De bikini is van het merk Beachlife. Het is een wat duurder merk, maar dat merk je ook vrij snel als je de zwemkleding draagt: je voelt dat de stof dik is en de afwerking van kwaliteit is. Ze hebben er allerlei kleuren, vormen en maten, maar als je specifiek op zoek bent naar de zwarte bikini die ik draag, dan heb ik hier een rechtstreekse link voor je naar het topje van de Beachlife Black Multiway (voor 49,95 euro).
  • Wil je exact dezelfde soort opblaasjaccuzi als ik heb? Je kunt hem kunt kopen voor de prijs van 645,95 euro. Ik heb ‘m gelukkig een stuk goedkoper aangeschaft, and hell yes, ook jij kunt centen besparen door een alternatief te zoeken op deze Bol.com jacuzzi pagina.
  • De flamingo heb ik vorig jaar voor een paar euro gekocht bij de Action. De exacte link heb ik niet, maar deze opblaas flamingo pagina is een goed alternatief, volgens mij.

iPhone hoesje

Als TechGirl sta ik natuurlijk wat langer stil bij het iPhone hoesje. De variant op de foto is er een van het merk iDeal of Sweden. iDeal of Sweden is een Zweeds mode en lifestyle merk voor mobiele telefoonaccessoires. Het merk staat erom bekend vaak nieuwe collecties uit te brengen in een stijlvol design. Van bloemetjes tot een marmer look en nog veel meer. Focus ligt er wel op Apple en Samsung telefoons, dus houd daar rekening mee, mocht je geïnteresseerd zijn.

Zelf heb ik de Geometric Puzzle gekregen van iDeal of Sweden. Als je hem zelf wilt aanschaffen, kost dat 29,99 euro. Met deze kortingscode krijg je (tijdelijk) 6 euro korting: NLSPRING

Superdun iPhone hoesje

Ook een dikke, vette aanrader vind ik het super dunne iPhone hoesje van Gustaav.com. Misschien kan ik beter puntsgewijs benoemen hoe dat zit:

  1. het hoesje maakt je telefoon nauwelijks breder/lomper, wat bij standaard covers vaak wel gebeurd
  2. even was ik bang dat het hoesje zo dun was, dat de camera zou uitsteken. Dat is niet het geval, dus je camera is veilig!
  3. kies je voor het doorzichtige hoesje, dan kun je het Apple embleem nog mooi zien door de cover
  4. kies je voor het doorzichtige hoesje, dan kun je zelf een iPhone cover ontwerpen
  5. de prijs is schappelijk (17,95 euro)

Ook bij Bol.com kun je deze dunne covers van Gustaav bestellen.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.