multisport gps-horloge

Dit GPS-horloge is voor wel 80 sporten te gebruiken!

Doe jij aan een bijzondere sport? Je hebt dan vast gemerkt dat er waarschijnlijk geen sporthorloge voor jou is waarmee je je activiteiten kunt tracken. Hardlopers en fietsers kunnen hun geluk niet op: voor hen ligt er een enorm assortiment klaar aan activity trackers en sporthorloges. Nu is er echter ook een horloge voor jou: het multisport GPS-horloge Suunto Spartan Trainer Wrist HR.

Wat doet het?

Het multisport GPS-horloge kan trainingsmodi en support voor meer dan 80 sporten genereren. Yes! Daarnaast meet het de standaard dingen, zoals hartslag, afstand, tempo, hoogte en hoeveel calorieën je hebt verbrand. Het is ook mogelijk om verschillende sporten in te stellen; handig voor als je een triatlon loopt bijvoorbeeld. In de app zie je na een training terug waar je precies bent geweest (dankzij de GPS) en wat voor resultaten je hebt behaald. Het horloge is overigens ook te linken aan je smartphone, waardoor je tijdens het sporten geen berichtje meer hoeft te missen.

Specificaties

Tijdens het sporten kan je zo’n 10 uur gebruikmaken van het horloge. Met de Power Save functie bespaar je energie en kan je 30 uur zonder opladen. Het multisport GPS-horloge kan je ook nog eens goed begeleiden tijdens je workout, aangezien de GPS je route kan navigeren. Het horloge is waterbestendig tot 50 meter diepte, waardoor je rustig het zwembad in kan duiken.

MobileMobile

Vanaf morgen is het multisport GPS-horloge te vinden in de winkel voor een adviesprijs vanaf €279. Over je stijl hoef je je ook niet heel erg druk te maken: het horloge is in de kleuren gold, steel, black, ocean en blue te verkrijgen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.