Door-In-Door, maar dan op z’n Engels: dus deur-in-deur. Dát is wat deze koelkast zo bijzonder maakt. En daar houdt het niet mee op. Klop je twee keer op het glazen deurtje, dan kan je de inhoud bekijken. Zo hoef je de koelkast niet meer te openen om te zien wat er inzit. 

Heb jij dat ook zo vaak? Dat je de koelkast open trekt omdat je… ja, waarom eigenlijk? Of dat je in de koelkast kijkt wat er in ligt, hem weer sluit en na twee tellen denkt van “uhh, wat had ik nou ook alweer?”. We staan er niet bij stil, maar iedere keer als we de koelkast opentrekken ontsnapt er kostbare koude lucht. Daar ontkom je natuurlijk niet aan, maar je kan het wel verminderen. Met de nieuwe LG Instaview Door-In-Door koelkast bijvoorbeeld.

Door-In-Door

De naam zegt ’t al: deur in deur. Er zit een klein mini-koelkastje in de deur van de grote koelkast. Het idee is dat je daar al je ‘daily needs’ in bewaart. Hiermee voorkom je dat je iedere keer de grote deur opent en verlies je tot 41% minder koude lucht. En oh ja, dat is ook onwijs goed voor je verse producten. Dan blijven ze wat langer vers.

Knock to open

Hóe tof klinkt dat. Klop twee keer op de deur en je ziet wat er in de koelkast staat. Ik denk dat ik de hele dag zou kloppen. En flauwe grapjes zou maken. Knock knock – who’s there? It’s ya fridge, yo. Deze feature heeft ook weer te maken met het verminderen van ’t verlies van koude lucht en dus het langer vers houden van je producten. Nog versere smoothies, here we come!

En wat maakt ‘m nou smart?

Nou, er zit een wijnrek in (voor 4 flessen), dat vind ik al wel heel slim. Maar zonder gein: je kan de koelkast koppelen met je smartphone. Dat doe je dan via de app ‘Smart ThinQ’. Hiermee stel je de ideale koelkasttemperatuur in, regel je ‘Express Freeze’ of check je gewoon even de actuele stand van zaken. Een soort van ‘hoe is het met je, koelkast?’, maar dan via een app.

Wie de LG Instaview wil aanschaffen, moet wel even diep in de buidel tasten. Bij Bol.com (aff. link) koop je ‘m voor 2699,- euro. Bij TechGirl willen we ‘m wel reviewen hoor. LG, lees je mee?

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.