De PancakeBot: een pannenkoekenprinter?

Wat krijg je als je een 3D printer combineert met een bakplaat en een grote hoeveelheid pannenkoekenmix? Nou? Dan krijg je uiteraard een pannenkoekenprinter met de naam ‘PancakeBot’.

Door crowdfunding gefinancierde pannenkoeken

Niet alle crowdfunding projecten lopen goed af (lees hier over enkele minder geslaagde projecten). Het project achter de PancakeBot gelukkig wel. Het team achter de pannenkoekenbakkende machine startte in maart 2015 met een Kickstarter project en leverde vanaf juni 2016 wereldwijd al de eerste exemplaren. Inmiddels is de machine die 3D geprinte pannenkoeken bakt ook te verkrijgen voor niet-Kickstarter supporters. Koop het apparaat rechtstreeks via het achterliggende bedrijf Storebound of gewoon via eBay.

Nooit meer saaie pannenkoeken!

Eigenaar van een restaurant of lunchroom? Dan zijn 3D geprinte pannenkoeken uiteraard een geweldige toevoeging aan de menukaart. Wij zien de PancakeBot echter ook graag in onze eigen keuken thuis staan. Wie wil er nu geen pannenkoeken in de vorm van kerstballen en kerstbomen met kerst, de paashaas met Pasen of Darth Vader met Star Wars day? Of verras je geliefde met hartvormige pannenkoeken en zijn of haar naam op Valentijnsdag. Hoe dan ook, de mogelijkheden zijn eindeloos! Nog niet overtuigd van het nut van de PancakeBot? Wellicht heb je na het zien van bovenstaand filmpje wel ruim 300 dollar over voor het maken van die geweldige 3D geprinte pannenkoeken.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.