Deezer Family

De meest betaalbare Bluetooth oordopjes voor als je je audio jack mist

Het leven was zo mooi toen er nog een gaatje in je telefoon zat om oordopjes in te steken. Nu is dat niet meer zo bij iPhone bijvoorbeeld. Je moet je telefoon nu van een speciaal kabeltje voorzien om toch een audio jack te hebben. Erg irritant, maar op te lossen door gebruik te maken van draadloze Bluetooth oordopjes. Welke zijn goed genoeg en wel betaalbaar?

Bluetooth oordopjes

Het is heel irritant om oordopjes met een draad te gebruiken. Niet alleen moet je wachten met oordopjes gebruiken, totdat je telefoon is opgeladen, maar ook is het ingewikkeld bij het hardlopen: steeds die draden die heen en weer zwiepen, daar zit niemand op te wachten. Je kunt dus maar beter overstappen op Bluetooth oordopjes. Als je daar echter net aan begint, dan wil je waarschijnlijk niet meteen 120 euro neertellen voor luxe varianten van Beats by Dre. Wij tippen een aantal goedkopere alternatieven voor jouw eerste stapjes in de richting van draadloos.

Bass Bluetooth In-ear draadloze koptelefoon

De goedkoopste optie is deze set in-ears van Bass. Ze zitten met een draadje aan elkaar vast, zodat je ze niet zomaar verliest, maar ze werken 5 uur op een accu. Voor 16,95 euro schaf je dit low-budget alternatief voor dure in-ears aan bij Bol.com.

JBL T110BT Draadloze in-ear oordopjes

Bass is misschien niet zo bekend, maar JBL is dat wel. Het speakermerk maakt niet alleen luidsprekers voor in de auto, het maakt ook in-ear oordopjes en dat doet het niet slecht. Deze JBL T110BT zitten handig met een draad aan elkaar vast en gaan 6 uur mee. Ze kosten 39 euro en dat maakt ze wat duurder dan de rest, maar dat is ook wel in kwaliteit te merken.

Fresh ’n Rebel Lace Wireless

De oordopjes van Fresh ’n Rebel zijn nog iets duurder, maar voor die 43 euro heb je wel maar liefst 8 uur batterijduur. Er zitten speciale haakjes aan de oordopjes om te zorgen dat ze goed in je oor blijven hangen en ook deze exemplaren zitten met een draad aan elkaar vast. Deze in-ears zijn verkrijgbaar in vier verschillende kleuren.

QY Bluetooth in-ear draadloze koptelefoon

De oordopjes van QY vallen op door hun lichtblauwe kleur en sportieve uitstraling. Dit zijn niet slechts in-ears, deze hebben ook een speciaal design om nog beter in je oor te blijven zitten. Houd je dus ook wel van een beetje design, dan kun je deze sportieve oordopjes wellicht meer waarderen. De batterij gaat 5 uur mee en de QY oordopjes kosten 21,95 euro.

MobileMobile

Er zijn natuurlijk nog veel meer in-ears op de markt en misschien ga jij liever voor een hele koptelefoon met oorschelpen en al. Hopelijk kan dit artikel je inspireren tot een keuze die je deze eerste stappen in de richting van draadloos helpt zetten.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.