humor

De 5 slechtste films op Netflix (en daarom juist het kijken waard)

Natuurlijk: je kunt op zoek gaan naar de beste Netflix films om met je hubby te kijken. Daar heb je vast een hele leuke avond aan. Maar heb je wel eens geprobeerd om juist de slechtste films op Netflix te zoeken? Sterke verhalen gegarandeerd…

Leuk en perfect = ook maar zo gewoon

Wie verder durft te kijken dan de gebaande paden, komt erachter dat er nog een hele wereld te ontdekken valt. Dus… kijk die slechtste films op Netflix juíst, vooral als iemand ze net heeft afgeraden. Ervaar en oordeel zelf. Misschien kom je erachter dat jij een andere mening over die films hebt. En zo niet… lach je rot om de slechte special effects, het slechte acteerwerk en dito scripts.

The Ridiculous 6

Als zijn vogelvrij verklaarde vader wordt ontvoerd, vertrekt Tommy Stockburn op reddingsmissie met zijn vijf broers, van wie hij niet wist dat ze zijn broers waren. Dit verhaal hangt van toevalligheden en absurditeiten aan elkaar. Zeker kijken als je met een ‘What The Fuck-gevoel’ achter wilt blijven.

White Chick

Broers Marcus en Kevin Copeland zijn geheim agenten bij de FBI. Als zij een politie-inval verpesten, moeten ze voor straf een ‘oppasopdracht’ uitvoeren. De humor in deze film, is om te janken. De verhaallijn is zo plat als een dubbeltje. En de maskers… om te JANKEN.

Game Over, Man!

Drie vrienden met grootse dromen veranderen van ondermaatse luiwammesen in badass strijders wanneer hun chique hotel wordt overvallen door terroristen. Tja… een verhaallijn als zovelen. Een plot dat natúúrlijk nooit echt gebeuren kan. En de niet grappige grapjes maken het tot een tenenkrommende film.

Hungover Games

Na een vrijgezellenfeest worden drie jongens wakker in een vreemde wereld en realiseren ze zich dat ze in een trein zitten die op weg is naar de dodelijke Hungover Games. Dit is natuurlijk een parodie op The Hunger Games en bevat veel verwijzingen naar die film. Mijn God, ik moest lachen van hoe slecht deze film is. En seksistisch. Kijk deze film zeker niet in de buurt van kinderen of familie. Ik herhaal met klem: dus ook niet met je moeder. -kuch-

Vacation

In deze ‘remake’ van Vacation probeert de zoon van Clark Griswold, Rusty, weer een band met zijn familie op te bouwen tijdens een rampzalige roadtrip naar Walley World. Erg origineel is het filmscript niet en verwacht ook geen hoger niveau dan ‘buurman & buurman-humor’. In de gênante situaties kunnen we ons allemaal wel inleven overigens. Alhoewel ik nog nooit Chris Hemsworth in goed gevulde boxershort door mijn slaapkamer heb zien paraderen. Moge dat een detail zijn…

Toevoeging voor dit lijstje? Plaats ‘m in de comments <3

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.