netflix

De 5 leukste Netflix series!

De kerstvakantie komt er weer aan en dat betekent veel vrije dagen, waarop het te koud is om naar buiten te gaan. Hoe gaan we dan onze tijd besteden? Met seriemarathons! Ikzelf heb een abonnement op Netflix, waardoor ik vaak langs de verschillende series en films ga, om te kijken of er iets nieuws is waar ik na wil kijken. Ik heb daarom voor jullie een lijstje gemaakt met mijn top 5 Netflix series!

5. The Following
The Following is een serie die mij vanaf de eerste aflevering in zijn greep had. Het begint met de ontsnapping van Joe Carroll, een beruchte seriemoordenaar. Ryan Hardy, de rechercheur die Joe daarvoor achter slot en grendel heeft gebracht en nu een alcoholist is, wordt gebeld om te helpen met het opnieuw arresteren. Wat hij op dat moment niet weet is dat Joe achter de tralies bezig is geweest met het vormen van een sekte.

Toen ik eenmaal met de serie begonnen was, kon ik niet meer stoppen. Het is geen serie waarbij het verhaal zo geweldig en origineel is, maar het zorgt wel voor spanning en een drive om verder te kijken. Ik denk dat dit ook de reden is waarom The Following op IMDb een 7,6 krijgt.

4. Arrested development
Arrested Development is terug van weggeweest! Na 7 jaar stilte is er een nieuw seizoen gekomen en hij is leuk! Het gaat over de familie Bluth die alles kwijt is geraakt. Je volgt de hele familie in dit proces. Ook dit is een Netflix-Original serie, waardoor je bij een nieuw seizoen meteen het hele seizoen krijgt. Het is een leuke, grappige serie met veel goede en bekende acteurs (Jason Bateman, Michael Cera), die hoog scoort op IMDb; Een 9,1!

MobileMobile

3. Fargo
Fargo is een redelijk nieuwe serie. In Fargo volg je een aantal mensen in het dorpje Fargo. Dit dorp wordt op zijn kop gezet door de komst van een huurmoordenaar. Doordat het een redelijk nieuwe serie is, is er pas één seizoen om te kijken. Dit seizoen is gebaseerd op de gelijknamige film uit 1996. Het tweede seizoen van Fargo zit er aan te komen, waardoor het verhaal over Lorne, Molly, Gus en Lester vervolgd wordt. Fargo krijgt op IMDb een 9,1!

2. Orange is the new black
Ook Orange is the new black is een Netflix-Original serie. Het fijne hieraan is, dat als er een nieuw seizoen wordt gemaakt, je meteen het hele seizoen kan kijken. In plaats van elke week weer te moeten wachten op de volgende. In Orange is the new black volg je PiperChapman, die zichzelf overgeeft en hierdoor de vrouwengevangenis ingaat. Je leeft mee met alle gevangenen en leert hun geschiedenis kennen. Ik zelf was binnen een paar dagen klaar en vind het een super goede serie. Op IMDb krijgt Orange is the new black een 8,5!

1. Breaking bad
Ik denk dat mijn nummer 1 niet echt een onbekende is. Mocht je deze serie naar al die tijd nog steeds niet gezien hebben, dan raad ik heb zeker aan. Hij staat in het lijstje van de beste series ooit gemaakt (op IMDb scoort hij een 9,5!) en daar hoort hij naar mijn idee ook zeker thuis. Dus zet je tv aan en begin aan deze vijf seizoenen tellende serie over Walter, Jesse en hun Crystal Meth fabriek!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.