sennheiser hoofdtelefoon

Bijna een 10 voor deze Sennheiser hoofdtelefoon!

Okay, wauw. Mocht je nog vakantiegeld over hebben, dan wil je deze Sennheiser hoofdtelefoon overwegen. Hij zit als gegoten, biedt ultieme geluidskwaliteit en ziet er ook nog uitstekend uit. Was hij maar niet zo allemachtig duur… O, en dit is trouwens geen gesponsorde post. Dat je het maar even weet 😉

Design

De Sennheiser Momentum Wireless is er één uit het on-ear segment: een exemplaar waarbij de oorschelpen over je oren zitten en daardoor niet op je oren drukken. Iets wat ik zelf erg prettig vind, omdat je de hoofdtelefoon zo langer achter elkaar kunt dragen. Dit exemplaar zit zacht en comfortabel.

Ik kreeg de stoere, zwarte editie toegestuurd, wat betekent dat ik een zwart leren hoofdband vasthoud met zilveren verstelbeugels. Deze maken het mogelijk de plastic oorstukken op de juiste hoogte te zetten. Ieder hoofd is anders natuurlijk. En alhoewel plastic wellicht goedkoop klinkt, is toch het tegendeel waar. Wellicht komt dit door de metallic afwerking. De binnenkant van de oorschelpen voelt soft aan en sluit de oren écht af van de buitenwereld.

Leuk extraatje: aan de achterkant van de rechterschelp kun je het volume bedienen en het Bluetooth signaal aanzetten. Handig als je zonder draad wilt luisteren!

MobileMobile

Meer extraatjes

De Sennheiser hoofdtelefoon wordt geleverd met een stevige etui en een zachte hoes. Door de schelpen naar binnen te klappen, kun je de Momentum hierin gemakkelijk vervoeren. Er is ook gedacht aan de USB-kabel om de hoofdtelefoon op te laden.

Geluidskwaliteit

Een kraakhelder geluid, maar vooral de bass komt goed uit deze Sennheiser hoofdtelefoon. Door de ruisonderdrukking worden omgevingsgeluiden gefilterd en kun je je 100% tot de muziek wijden. Heerlijk!

Prijs

De enige, echte teleurstelling bij dit product: voor 399 euro heb je de Momentum. Behoorlijk prijzig. Voor dat geld kun je ook een middensegment televisie kopen…

Conclusie

De conclusie heb ik al min of meer in de introductie weggegeven. Sennheiser heeft goed werk neergezet met deze Momentum Wireless. Maken ze de prijs nog net iets lager, dan gaan deze hoofdtelefoons als zoete broodjes over de toonbank!

Design
9
Comfort
9
Geluidskwaliteit
9.5
Extra's
8.5
Prijs
4.5
9.2

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.