Beter internet op zolder? Probeer de TP-Link AV1200 eens

Een dagje thuiswerken: je hebt het kopje thee mee naar boven genomen en neemt je positie in achter de laptop. Alleen -zucht- de internetverbinding faalt. Mail wordt niet ingeladen en de pagina wordt maar niet gevonden. Gelukkig zijn er verschillende mogelijkheden om dit soort situaties te voorkomen. Je kunt bijvoorbeeld een TP-Link AV1200 Powerline kopen.

De werking wordt in bovenste video goed uitgelegd

De TP-Link AV1200 is een internet-oplossing, waarbij het draadloze signaal niet door allerlei muren hoeft te zenden. Het internet wordt doorgegeven via het elektriciteitsnet. En dat is niet heel moeilijk om op te zetten. Je plugt het ene element in het stopcontact vlakbij de router en verbindt ‘m daar ook mee. Het andere plaats je op de plek waar je graag beter internet-ontvangst hebt en je verbindt hem met de gadget die internet moet krijgen. ‘Pair’ beide connectors met elkaar en test of de verbinding tot stand is gekomen. That’s it!

Dankzij de verbinding over draden is de internetverbinding stabieler en zal hij sterker overkomen dan bij draadloze varianten.

  1. Ik heb sinds eenpaar maanden een Huawei mifi en die werkt ook perfect als wifi extender!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.