adidas hoesjes voor je smartphone
En... er zijn ook nog covers voor je iPad uitgebracht.

Adidas hoesjes voor je smartphone

Ze verkochten al schoenen, petten, hoodies en nog veel meer vette shit. Maarrr… Stoere chicks, opgelet! Adidas gaat nu ook onze gadgets mooi versieren. Adidas hoesjes voor je smartphone bijvoorbeeld. Check this out:

Flip cases en booklet modellen

Dit zijn cases die perfect om je iPhone passen. Iets harder qua materiaal en met een ‘flip’ eroverheen, zodat je toestel van alle kanten goed beschermd is. Natuurlijk met de benodigde uitsparingen om goed gebruik te maken van alle iPhone toepassingen. En niet te vergeten… het enige echte Adidas logo. De flip cases zijn gemaakt voor de iPhone 5, 5c, 5s en Samsung Galaxy S4 (mini)

Back case hoesjes

De Back case hoesjes zijn covers met de karakteristieke Adidas strepen. Ze worden in 3 varianten op de markt gebracht. Van 2D tot 3D bewerking en een rubberen variant met shockproof layer. Allen voorzien van prachtige Adidas uitingen (al zeg ik het zelf). Deze cases zijn speciaal voor de iPhone gemaakt.

Universele sleeves

Voor de meest populaire smartphones zijn deze Adidas sleeves gemaakt. Verkrijgbaar in de maten M, L, XL en XXL. Je haalt de smartphone uit de hoes dankzij het PU bandje met terugtrekmechanisme en drukknopsluiting. In de achterzijde van de hoes is een extra multifunctioneel vakje verwerkt.

MobileMobile

De Adidas covers, cases en hoezen hebben een prijs tussen de 20 en 40 euro.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.