video on demand maart 2015

5 nieuwe films van Video on demand!

Krijg je die ene toffe vriend weer over de vloer? Samen een filmpje kijken? Misschien kies jij wel uit één van deze vijf Video on Demand films van UPC!

  1. Teenage Mutant Ninja Turtles

Van deze film heb je als filmfan vast wel gehoord. Het was een 3D film in de bioscoop en ik ben benieuwd of hij ook aanslaat in 2D. Het gaat over de Ninja Turtles, die geanimeerd toegevoegd zijn aan de filmwereld. The Turtles moeten samenwerken met de stoere reporter April O’Neil (gespeeld door Megan Fox) om de stad te redden. De film is geproduceerd door Michael Bay, die ook wel bekend is van transformers.

  1. Laggies

Dit is een romantische komedie. Zelf vind ik dat genre echt verschrikkelijk, maar doordat Keira Knightley de hoofdrol heeft, wil ik hem misschien nog wel een keertje kijken.

  1. Stonehearst Asylum

Dit is een film waar ik echt naar uit kijk en waarvoor ik wel degelijk tijd ga maken in mijn agenda. Het gaat over Edward Newgate die in een psychiatrische instelling gaat werken. Daar valt hij als een blok voor een patiënte. Zij waarschuwt hem en hij gaat op zoek naar de geheimen van de instelling. Aangezien de regie in handen lag van de regisseur van the Killing, heb ik grote verwachtingen van deze film.

  1. Tokarev

Tokarev wordt in de beschrijving vergeleken met ‘Taken’ en ‘John Wick’. Het is een keiharde actiethriller waarbij er een hoofdrol is weggelegd voor Nicolas Cage. Zelf ben ik geen fan van Nicolas Cage, en kennelijk valt de film ook tegen. Op IMDb krijgt de film een magere 5.0.

  1. Blind

Deze film heb ik geprobeerd te kijken. Ja, geprobeerd. Het gaat over een vrouw die sinds kort blind is geworden en leeft in haar kleine appartement. Al snel krijgen haar diepste angsten en onderdrukte fantasieën de overhand. Ik heb zelf niet lang genoeg gekeken om dat laatste mee te maken. Ik vond het een vreemde film, met een vreemde sfeer. Op het moment dat het ging over een oudere man, die alle vrouwen op straat vergeleek met de vrouwen uit pornofilms, ben ik afgehaakt. Normaal hou ik wel van Noorse films, maar dit viel me vies tegen.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.