365 dagen batterijduur voor EufyCam beveiligingscamera

Heb jij er wel eens over nagedacht om een beveiligingscamera in/rond huis te hangen? En zo ja: wat vind je dan belangrijk bij de aanschaf ervan? Moet het bijvoorbeeld een klein, subtiel cameraatje zijn, of vind je de levensduur misschien het allerbelangrijkste? Hoe je het went of keert: er zijn natuurlijk tig verschillende opties om uit te kiezen. Wil je liever niet te vaak opladen, dan kan deze EufyCam beveiligingscamera interessant voor je zijn; hij staat namelijk garant voor 365 dagen batterijduur!

1x opladen voor een jaar lang beeldmateriaal

De EufyCam is ontworpen voor langetermijngebruik. Met een 13400mAh Li-ion-batterij kan de camera een jaar beelden opnemen, voordat hij opnieuw opgeladen moet worden. De bijbehorende EufyCam Hub heeft een ingebouwde 5000mAh-batterij die voldoende capaciteit heeft om beeldmateriaal op te slaan tot een week na opname, ook gedurende een stroomstoring.

Naast een sterke batterij maakt de EufyCam gebruik van HybridWave: een technologie waardoor draadloze communicatie tussen de camera’s en hubstation automatisch kan schakelen van Sub-1Ghz naar WiFi. Dat is handig, want het maakt een snellere dataoverdracht naar de hub mogelijk en zorgt voor optimaal energiegebruik.

Draadloze beveiligingscamera die gezichten herkent

De bewegingssensoren van de EufyCam-camera’s werken met gezichtsherkenningssoftware op basis van kunstmatige intelligentie. Hierdoor kunnen gezinsleden, vrienden en frequente bezoekers automatisch geïdentificeerd worden. Met de bijbehorende app kun je camerabeelden elk moment weer terugkijken. De camera’s kunnen opnames starten zodra het systeem warmtebronnen signaleert, of pas wanneer de software een persoon detecteert die niet door het systeem wordt herkend. Dit voorkomt onnodige opslag van beeldmateriaal.

MobileMobile

Is dat wel veilig?

De beelden die de Eufy camera’s opnemen, worden in de hub versleuteld met een AES-128 cipher. Daarna worden ze lokaal bewaard op de bijgeleverde 16GB micro SD-kaart of op een externe harde schijf. Eenmaal opgeslagen kan het beeldmateriaal alleen ontsleuteld en bekeken worden via de EufyCam-applicatie. De login van deze app gebruikt een AES-256 cipher; volgens het bedrijf staat dat gelijk aan de cyberbescherming die banken ook gebruiken.

Vooraankondiging winactie

Momenteel kun je de set van 2 EufyCams + 1 hub kopen voor een prijs van 399 euro. Maar je kunt het ook slimmer spelen dan dat – in de nieuwsbrief van woensdag 18 september 2019 geven wij zo’n EufyCam set weg! Dus… je voelt ‘m al aankomen: wil je kans maken op deze leuke prijs… schrijf je snel even in!

Dit artikel maakt deel uit van een winactie, deze eindigt op 24 september. Op 25 september maken wij de winnaar bekend in onze nieuwsbrief. Bekijk onze algemene voorwaarden die van toepassing zijn op de winactie.

  1. Een van mijn eufycam 2 is nog geen jaar oud.
    Moet deze elke maand opladen.
    Heb ik garantie en met wie kan ik in contact komen

  2. Hi! Je kan het beste contact opnemen met het bedrijf waar je de Eufycam van gekocht hebt. Groetjes, Nadi

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.