Pathé Unlimited

3 films voor herfstachtige dagen

Wat hebben we mazzel gehad met het weer van de afgelopen dagen. Maarrr… ik denk dat we nu echt meer regen gaan krijgen. Kijk vandaag eens naar buiten. Bij mij ziet het er somber uit. Tijd om lekker knus op de bank te kruipen met wat goede blockbusters via Video on Demand (VoD). Hier zijn mijn 3 films voor herfstachtige dagen!

VoD tip 1: Enough Said

De gescheiden en alleenstaande ouder Eva (Julia Louis-Dreyfus) geniet van haar werk als masseuse maar heeft er grote moeite mee dat haar dochter het huis uit gaat om te studeren. Dan ontmoet ze Albert (James Gandolfini), een lieve en geestige man die in hetzelfde schuitje zit. Terwijl tussen de twee een romance snel opbloeit, raakt Eva bevriend met haar nieuwe klant Marianne (Catherine Keener). Marianne is een beeldschone dichteres die bijna volmaakt lijkt te zijn, op een eigenschap na: ze klaagt constant over haar ex. Als Eva ontdekt wie de ex-man van Marianne is, begint ze plotseling te twijfelen over haar relatie met Albert. ENOUGH SAID is een scherpe en verhelderende comedy, over het opnieuw aangaan van een relatie en alle beslommeringen die dat met zich mee kan brengen.

VoD tip 2: The Letter

Een toneelschrijfster (Ryder) maakt in de nacht voor de première van haar stuk een vreemde psyschische ontwikkeling door. Ze wordt geplaagd door dromen en visioenen dat ze in de gaten wordt gehouden. Ze kan niet beslissen of ze nou in het midden van een manipulatief plot zit of dat ze gewoon de grip op de realiteit verliest.

VoD tip 3: Grace of Monaco

Het verhaal speelt zich af in 1962. Stadstaat en belastingparadijs Monaco raakt in een verhitte strijd met Frankrijk. President Charles De Gaulle geeft Prins Rainier III, echtgenoot van Grace Kelly, zes maanden de tijd om zijn belastingwetten te wijzigen. De actrice/prinses beweegt achter de schermen hemel en aarde om Monaco van een staatsgreep te redden.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.