Het einde van het jaar is in zicht! Als je (net als ik) fanatiek bent op Instagram, dan vind je ’t vast leuk om te zien wat jouw top 9 meest gelikete posts van 2017 zijn. Dat doe je heel simpel via 2017bestnine.com!

De bestnine is niet nieuw. Ieder jaar komt ’t weer terug. En ieder jaar blijft het weer leuk: wat zijn m’n meest gewaardeerde posts? Wat zijn de meest gewaardeerde posts van accounts die ik volg? Een soort social terugblik. Je 2017 leven op Instagram. Wil je er ook eentje maken? Let’s go!

Je #2017bestnine in vijf simpele stappen:

  1. Ga naar www.2017bestnine.com.
  2. Vul je Instagram accountnaam in en klik op ‘Get’.
  3. Het kan door drukte even duren, maar dan komt jouw persoonlijke collage in beeld.
  4. Sla de afbeelding op (rechtermuisknop op desktop of ingedrukt houden op mobiel).
    Tip: wil je de foto liever zonder tekst? Ik vind ’t zelf altijd mooier. Kies dan voor ‘Photo only version’, dat staat als optie onder de foto.
  5. Deel de foto op Instagram! Vergeet niet de hashtag #2017bestnine toe te voegen.

Het is voor je volgers natuurlijk extra fijn als je ook nog (kort) uitlegt wat de foto’s voor jou betekenen. En tag ook even de mensen/bedrijven in de foto, vinden ze leuk! Wat valt er op aan je foto’s? Zijn ze consistent? Scoren selfies beter dan productfoto’s? Video’s kunnen trouwens ook worden toegevoegd, maar dan krijg je je covershot te zien.

De #2017bestnine van TechGirlNL

Volg je TechGirlNL al op Instagram? If not, doen hoor! We delen namelijk hele leuke #tech-gerelateerde posts, kijk maar! We zijn dol op smartphones, virtual experiences en werken het hele jaar door keihard om TechGirl tot een succes te maken! Insert hashtag #girlboss. 

Bedankt voor het volgen, op naar een mooi 2018! ✨

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.