Waterdichte smartphonehoes van de Action – review

Dit gaat waarschijnlijk mijn kortste review ever worden, maar of dat erg is? Hoeveel woorden kun je namelijk vuil maken aan de waterdichte smartphonehoes van de Action?

Wat is het?

Een waterdichte smartphonehoes van de Action, hehe. Nee, dat is natuurlijk heel flauw geantwoord. Het is een doorzichtig zakje gemaakt van hard plastic. Aan de bovenkant kun je hem met een zipper (of noem het een soort schuif) afsluiten van stof of vocht.

Kost dat?

1,47 euro bij de Action dus.

Werkt het?

Absoluut. Je kunt er behoorlijk grote telefoons in kwijt (zelfs een iPhone X). De sluiting werkt perfect: er komt geen spatje naar binnen. Je kunt over die schuif nog een soort bevestigingssysteem plaatsen met een koord, zodat je de waterdichte smartphonehoes van de Action altijd met je mee kunt dragen. En het fijne is ook dat je de smartphone nog enigszins kunt bedienen als hij in het hoesje zit. Nadeel: het ziet er alleen niet zo fancy uit 🙂

Conclusie

Kost geen drol en is best wel handig. Ziet er alleen niet uit.

Design
6.5
Gebruiksvriendelijkheid
9
Prijs
10
8.5

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.