Gezichtsverzorging

Voeg wat technologie toe aan je gezichtsverzorging: 3 gadgets voor je huid

Je hebt besloten dat het tijd is om serieus te investeren in je huidverzorgingsroutine. Daarin ben je niet alleen. Gelukkig zijn er tegenwoordig allerlei handige gadgets op de markt die je kunnen helpen om je huid nog beter te verzorgen. Technologie kan ons leven op veel vlakken helpen. Waarom dan niet bij een meer stralende en gezonde huid? In dit artikel zetten we drie gadgets van het merk Beautifly op een rij.

1. Ultrasone gezichtsreinigers

Say bye bye tegen vuil en onzuiverheden met de ultrasone spatel van Beautifly. Dit van oorsprong Pools bedrijf is opgericht in 2014. De spatel maakt gebruik van ultrasone trillingen om je huid diep te reinigen en de doorbloeding te bevorderen. Met functies zoals peeling en hoogfrequente oscillatie, zorgt deze gadget ervoor dat je huid diep gereinigd wordt. Een ideaal moment om dat te doen is vlak voor je gaat slapen. Dat slapen met je make-up op slecht is voor je huid weten we allemaal. Dus haal eerst goed je make-up eraf en gebruik dan een ultrasone gezichtsspatel om écht nog wat dieper te gaan met de reiniging.

2. De elektrische gezichtsborstel

Ook een elektrische gezichtsborstel heeft een diep reinigende werking. Dat komt door de pulserende bewegingen die het apparaat maakt. Het maakt dus kleine trillingen. Hiervoor wordt de T-Sonic-technologie gebruikt. De T staat voor transdermaal en dit betekent dat de pulsaties door verschillende huidlagen heen dringen. Het gaat hierbij om wel 8.000 trillingen per minuut. Je voelt daar blijkbaar niets van: het zijn een soort microtrillingen die verschillende huidlagen bereiken. Zo verwijder je achtergebleven vuil en vet uit je huid. De siliconen borstel is bovendien zacht voor je huid. Ook heel handig om toe te voegen aan je beautyroutine voor het slapengaan, maar kan ook prima om de dag mee te starten.

3. Het LED-gezichtsmasker

De gezichtsmaskers die bestaan uit een crème die je op je gezicht smeert, ken je wel. Of die grappige sheetmasks uit Korea waarmee je jezelf in een panda of een aardbei kunt veranderen. Hoe oud je ook bent, het blijft leuk, maar het zou niet altijd zo effectief zijn als het gebruik van een gadget zoals een LED-gezichtsmasker. Jawle, als het gaat om gezichtsmaskers heeft technobeauty ook hier haar intrede gedaan. Een LED-gezichtsmasker werkt met verschillende kleuren licht om acne, een droge huid en huidveroudering aan te pakken. Zo’n masker bevat wel 495 LED-lampjes en geven lichtgolven op verschillende golflengtes met elk een eigen functie. Ze dringen door in je huid en afhankelijk van de kleur leveren ze een bijdrage aan de stevigheid, elasticiteit of soepelheid van je huid. 

Nieuwsgierig welke kleur wat doet? Zo zit het blauwe licht op een golflengte van 415 nm en stimuleert daar de productie van zuurstof. Het rode licht op een golflengte van 630 nm dringt dieper door en gaat huidverslapping tegen. Oranje licht op een golflengte van 830 nm dringt het diepste door en zorgt voor een betere doorbloeding. Je LED-masker laad je eenvoudig op met een USB-kabel. 

Zo zie je maar, je huid kan veel baat hebben bij het gebruik van technologie, net als jij.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Notino

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.