Vlog: Gadgets voor in de babykamer

De titel zegt ’t al: in deze vlog zie je slimme gadgets voor in de babykamer. TechGirl Nadi vertelt je over een aantal minder bekende gadgets die jij kunt aanschaffen om ’t leven van jou (of van de baby!) makkelijker te maken.

Elvie Pump: een stille, slimme en draagbare borstkolf

De Elvie Pump is echt een favo mama & baby tech gadget. Vanaf week 37 kon ik met deze draagbare elektrische kolf al colostrum (de eerste, dikke en voedzame moedermelk) kolven en na de bevalling heb ik ‘m meerdere malen per dag gebruikt. Lees hier m’n uitgebreide recensie over de Elvie Pump.

Oyo Smart Combi: babyfoon en monitor

De Oyo Smart Combi bestaat uit twee gadgets: een babyfoon en een baby monitor. Met deze combinatie meet je de slaapjes van je baby. De data die je hier uit haalt vind je terug in een app. Ook de beelden van de babyfoon vind je hier. Handig! Lees hier wat de Oyo Smart Combi is en wat ’t doet!

Numsy Paradise: white noise apparaatje

White noise is echt m’n heilige graal als ’t aankomt op het laten slapen van m’n baby. Binnen een paar seconden is onze knul dan stil, en ook het doorslapen werkt beter met white noise als achtergrondgeluid. Ik was alleen mijn telefoon altijd kwijt, want via mijn telefoon (Spotify in combinatie met vliegtuigstand) liet ik onze baby luisteren. Heel prettig dat ’t werkt, maar niet zo handig dat ik telefonisch niet bereikbaar was. Na een korte zoekopdracht op internet kwam ik uit bij Numsy, het bedrijf achter white noise apparaatjes. Lees hier meer over de Numsy Paradise en de voordelen van white noise.

Welke gadgets ontbreken op dit lijstje van minder bekende gadgets voor mama & baby? Laat ’t weten in de comments!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.