Vivofit 2 wordt boos als je stil zit

Ondenkbaar met de Vivofit 2: Je wekker gaat om 8 uur, tijd om te sporten. Nah, nee. Je draait je nog een keer om, want sporten als je zo moe bent, dat is natuurlijk een zware no-go. Om half elf kruip je een keer uit bed. Oef, die sportschool gaat het nu ook even niet worden, anders moet je sporten zonder lunch op, en sporten zonder energie kan natuurlijk niet. Okay, nu is net dat leuke programma op tv, eerst dat nog even kijken dan… Ja, nu wordt het alweer tijd voor eten koken. En hey, je hebt nu net je eten op, het wordt wel zwaar om nog te gaan fitnessen hè?

We stappen allemaal wel eens op de smoezentrein, want we hebben lang niet altijd evenveel zin om onszelf in het zweet te werken. Heel logisch, maar niet heel efficiënt als je streeft naar een actievere levensstijl. Soms hebben we net een schop onder de kont nodig. Garmin vivofit 2 zou wel eens die stok achter de deur kunnen zijn.

De Garmin vivofit 2 is een activity tracker die ervoor zorgt dat je constant in beweging blijft. Je krijgt een melding na een uur inactief geweest te zijn. Op de display is dan een rode balk te zien. De balk wordt langer na elk kwartier extra dat je stilzit. Een paar minuten lopen kan de hele balk weer resetten. De vivofit 2 houdt ook zaken bij zoals hartslag, stappen en slaappatroon. De activity tracker leert van je activiteitenlevel en stelt op basis hiervan doelen die je net iets meer uitdagen dan dat. Vervul je deze doelen, dan verdien je virtuele badges.

Extra features maken deze activity tracker nog aantrekkelijker. De display van de vivofit 2 is goed af te lezen in het donker. Ook is de vivofit 2 waterdicht, waardoor je er bijvoorbeeld mee zou kunnen zwemmen. Verder gaat de batterij een heel jaar mee! Is de Garmin vivofit 2 iets voor jou? Of klinkt het toch net iets te actief?

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.