Vind een leuke route: Make My Drive Fun

In het kader van ‘handige websites’; check dit pareltje. Make My Drive Fun is ideaal voor iedereen die weer zo’n ellenlange autorit voor de boeg heeft met (of zonder) kids op de achterbank. Zo vind je een leuke route op weg naar je vakantiebestemming… mits je niet te veel haast hebt natuurlijk.

Hoe het werkt

Make My Drive Fun is simpel, en waarschijnlijk daarom; hartstikke fun!

  1. Ga naar www.makemydrivefun.com.
  2. Vul in waar je vandaan komt en waar je naartoe gaat.
  3. De website presenteert direct een aantal leuke locaties op jouw route
  4. Hoover met je muis over de markeringen en zie de leukste spots voorbij komen!

Voorbeeld van een leuke route

Stel: je gaat van Groningen naar Berlijn. Tik maar eens in op Make My Drive Fun. Je ziet een route over Bremen, Brünswick, Magdeburg en vlakbij Potsdam. Een paar bewonderenswaardige highlights die je dan tegenkomt:

  • Spuckstein Gesche Gottfried: een steen op een plein om op te tuffen, om zo een van de laatste massamoordernaars in Bremen te vernederen. (okay, misschien geen geschikt verhaal voor de kids, I don’t know)
  • Happy Rizze House: een gek gekleurd huizenblok uit de Brünswickse historie.
  • Einsteinturm: Einsteins sterrenwacht in een bijzonder gebouw, vlakbij Potsdam.
  • Deutsches Curryworst Museum in Berlijn: do we need to say more?

Meer tips nodig?

En heb je nou meer tips nodig om er een hele leuke route van te maken samen? Check dan deze (onlangs verschenen) artikelen ook even.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.