Vier vrouwelijke Twitch-streamers die je absoluut moet volgen

Voor velen van ons is het dé droombaan: gamen voor je beroep. Een paar uur per dag streamen via een dienst als Twitch of Mixer en vanzelf stroomt het geld binnen. Toch? Nou… Gamen als beroep is meer dan dat. Je moet commercieel zijn ingesteld en van je hobby je werk maken kan betekenen dat je de passie ervoor verliest. Ineens ‘moet’ het. Deze vier vrouwelijke Twitch-streamers lijken daar geen last van te hebben, want ze trakteren ons regelmatig op heerlijke, positieve streams. Erg leuk om te volgen, dus!

Voor we de vier vrouwelijke Twitch-streamers aan je introduceren, even een waarschuwing. Eerst denk je waarschijnlijk: waarom zou ik in hemelsnaam gaan kijken naar hoe iemand anders games speelt? Dat is een interessante gedachte, want inderdaad: in die tijd kun je ook zelf zitten gamen. Aan de andere kant zal je merken dat zodra je een stream aanzet, je voor je het weet een uur zit te kijken. Dus: volg deze Twitch-streamers, maar houd wel je tijd in de gaten. 😉

1. Sunachu_

Sunachu heeft een grote voorliefde voor Pokémon, maar streamt op haar kanaal ook andere dingen. Ze heeft positiviteit hoog in het vaandel staan en noemt zichzelf een streamer die werkt vanuit positiviteit en vriendelijkheid. Daarnaast is ze stripper en naaktmodel, iets waarvan ze graag de vooroordelen wil bestrijden. Ze streamt niet alleen games: ze is soms ook gitaar aan het spelen of aan het paaldansen. We zien haar de laatste tijd echter vooral veel goedlachs Animal Crossing spelen. Goed om te weten: ze streamt in het Engels.

2. Pokimane

Alles aan Pokimane is schattig, al kan ze andere gamers er ook goed van langs geven in Fortnite. De in Marokko geboren Pokimane doet ook veel streams die niets met games te maken hebben, zoals wanneer ze op vakantie is, of wanneer ze door corona zelf haar haar moet knippen. League of Legends speelt ze ook veel en waarschijnlijk is deze dame met haar miljoenen volgers de meest succesvolle vrouw op Twitch. 

3. Puxque

De Nederlandse Puxque streamt in het Nederlands en dat is een fijne afwisseling van alle dames die internationale faam zoeken. Puxque is heerlijk down to earth en streamt onder andere veel Call of Duty en recentelijk meer Valorant. Puxque praat over dingen die haar bezighouden en gaat graag in gesprek met haar volgers. We zijn groot fan omdat ze uitsproken is, keihard werkt en overduidelijk van gamen houdt.

4. Mathia

Mathia is van oorsprong League of Legends-speler, maar op Twitch zie je haar ook veel Valorant spelen, of gewoon er lekker wat op los praten. Mathia is een fun loving streamer die positief in het leven staat en enorm veel lacht en plezier maakt tijdens het streamen. Je wordt vanzelf blij als je even met haar meekijkt. 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.