Vijf sappige verhalen over Tinder-dates

Vier sappige verhalen over Tinder-dates

Tinder is al jarenlang dé app voor online dating en hook-ups. Wij doken in onze eigen (anonieme) kringen om de vier sappigste Tinder-date verhalen op te zoeken. En juicyoh boy – dat is het. Lees je mee?

1. Zoenen in het fietsenhok

“Het is op Tinder meestal een moeilijke afweging: kan ik iemand vertrouwen, hoe snel wil ik nadat we contact hebben gelegd ook echt op date, wat voor type is deze man of vrouw? Hoewel Tinder vaak als een seks-app wordt gezien, heb ik het idee dat het niet per definitie zo is dat je een match hebt, hij je een tijd en plaats stuurt en jij daar gewoon naartoe gaat. Er zit altijd wel wat praten bij. Tenminste, bijna altijd.

Ik had een match met een jongen uit mijn buurt en we spraken elkaar nog maar vijf minuten op een zondagavond, toen ik ineens bedacht dat ik eigenlijk wel iets wilde doen nog. Mijn vriendinnen konden niet, dus ik dacht: ik vraag gewoon of die dude mee wil. Ik sprak met hem af bij de bioscoop, we zagen elkaar volgens mij zelfs pas in de zaal, en toen hadden we tijdens een heel slechte horrorfilm het eerste contact. Dat bestond natuurlijk vooral uit blikken en hoofden die steeds dicht naar elkaar toekwamen om iets te fluisteren.

Uiteindelijk was het ook nog een film die heel laat was afgelopen, dus we konden ook niet echt meer iets drinken na de film. Terwijl we allebei naar onze fiets liepen, die we toevallig in dezelfde fietsenstalling hadden staan, besloot ik dat ik hem wilde zoenen dus dat deed ik. Het voelde wel heel 14-jarig hoor, eerst naar de film en dan zoenen een fietsenhok, maar juist omdat het een nogal spontane date was paste dat er wel bij. We hebben elkaar nog vaak gezien na die date, waar we ook dingen deden die iets meer voor volwassenen zijn ;-).”

2. Daten in Japan

“Toen ik op vakantie was in Japan, dacht ik: misschien is het ook wel heel leuk of anders om te daten in een ander land. Nou, dat is het zeker. Japan is sowieso een heel schattige cultuur als het gaat om daten. Je ziet vaak koppeltjes lopen en hoe ze met elkaar omgaan, dat heeft wel iets. Naast dat ik in Japan constant matches had met legermannen uit Amerika – want die hebben een grote basis in Japan – had ik ook matches met Japanners. Die legermannen wilden dat ik naar de basis kwam, maar dan moest ik mijn paspoort mee en door security. Dat leek me misschien niet zo top. Bovendien had ik een heel leuke match met een jongen die in een hostel werkte in de stad waar ik was, Kyoto. Ik besloot hem ‘s avonds te ontmoeten voor een winkel en dan zouden we wel een barretje opzoeken.

Best spannend, in zo’n land daten waarin je totaal geen idee hebt hoe en wat, maar uiteindelijk was het fantastisch. Het was namelijk helemaal geen romantische date, we zijn gewoon naar een reggae kroeg ergens in een donkere kelder gegaan, waar een jongen een compleet fornuis had achter de bar en allemaal gekke dingen kookte (en zijn eigen drank maakte), dus dat was een heel leuke ervaring. Oké, eerst dacht ik wel: euh, waar neem je me mee naartoe? Maar het was bijna alsof ik met vrienden was die ik al jaren kende. Die date en ik spreken elkaar nog steeds af en toe en ik kijk altijd heel positief terug op die Tinder-ervaring in het land van de rijzende zon.”

3. Game of Thrones

“Ik had ooit een match op Tinder met een schattige, jongensachtige man uit het Verenigd Koninkrijk. Als je in de buurt van Amsterdam woont, dan krijg je nu eenmaal veel toeristen op je Tinder-profiel en dat betekent dat je heel makkelijk een snelle hook-up kunt regelen. Daar was ik op dat moment niet per se op uit, maar hij duidelijk wel. Het grappige was dat deze man werkte aan de props die ze gebruiken in Game of Thrones. Op dat moment zat Game of Thrones in zijn een-na-laatste seizoen, dus het was zo’n beetje op zijn top qua populariteit. Tijdens de date probeerde ik veel te praten over hemzelf, en natuurlijk ook wel wat over zijn werk, maar hij had het alleen maar over een soort semi-perverse seksdingen. Van alles wat ik zei, maakte hij iets seksueels. Uiteindelijk ging ik weg omdat ik naar een verjaardag moest, maar hij stond erop dat hij een zoen wilde en hij zei ook dat hij ervanuit ging dat ik hem op kwam zoeken in zijn hotel na die verjaardag. Nou, there is only one thing we say to that: not today. ;-)”

4. Lekker schoon

“Wat ook altijd een ding blijft bij Tinder, of eigenlijk bij seks in het algemeen, is: doe het veilig. Zeker als je iemand net ontmoet, dan kun je soms door alle lust heen vergeten dat iemand misschien iets bij zich draagt dat je niet per se wilt overnemen. Iemand die ik ken heeft een keer een date gehad met een hele leuke dude. Hij had een leuk appartement, een schattige kat en hij was een tof persoon om mee te praten. Praten prima, maar toen hij eenmaal verder wilde gaan en ze vroeg of hij bescherming had, bleek van niet. Ze waren op dat moment al half naakt, hij keek naar haar en sprak de inmiddels iconische woorden: “Maar, je ziet er wel schoon uit.” Waarna hij toch verder wilde gaan. Wow.”

Trouwens, ook leuk om te lezen: NSMBL deelt 8 verhalen van vrouwen die zéér ongemakkelijke dates hadden en op Cosmopolitan lees je over de ultieme horrordate.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.