Vacatures voor vrouwen in de tech

Fact: er werken op dit moment nou eenmaal niet zoveel vrouwen in de techsector. Maakt ons dat zielig? Nee. Moet er wat aan gebeuren? Ja. Zowel vanuit werknemer- als werkgever-kant is dit reuze belangrijk. This is why:

  1. Vrouwen redeneren op een andere manier dan mannen en bedenken daarom andere oplossingen.
  2. Andere oplossingen staan gelijk aan meer soorten oplossingen om uit te kiezen.
  3. De vrouwelijke kijk op technologie ontbreekt nog in veel eindproducten en ‘de vrouw’ is daarom niet geneigd het te kopen.
  4. Heel cliché, maar tech is de toekomst. Wie zich niet verdiept in ’tech’ mist de aansluiting straks op de arbeidsmarkt. Ook in de gezondheidszorg en het onderwijs bijvoorbeeld.

TechGirl.nl beseft zich absoluut dat ‘diversiteit op de werkvloer’ het hogere doel is. Onze vacaturepagina focust zich hierbij op vrouwen in de tech, omdat ons platform nou eenmaal voor en door vrouwen opgezet is.

Aansluiten bij ons netwerk

Voor TechGirls bieden wij de mogelijkheid om zich gratis (en vrijblijvend) aan te sluiten bij ons netwerk. Hun voordelen:

  • Lid van een community van gelijkgestemden
  • Korting op gadgets en werkgerelateerde producten
  • Toegang tot TechGirl events & gatherings
  • Als eerste op de hoogte van vacatures bij vrouwvriendelijke bedrijven (getest door TechGirl.nl)
  • Gratis bijscholing (of korting) op het gebied van tech ontwikkelingen

Meld je aan!
Bedrijven die met ons willen optrekken om meer vrouwen in de tech te krijgen, kunnen een mail sturen naar info@techgirl.nl. Uiteraard zijn er kosten verbonden aan dit partnership.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.