Uitgebreid getest: LED Selfie-case

Selfies: wie kan er eigenlijk nog zonder? Helaas heb  je niet altijd genoeg licht voor een goede selfie. Daarom komen er nu steeds meer hoesjes voor je telefoon inclusief licht voor perfecte selfies. Wij testten het LED Selfie hoesje. Voor maar liefst 6,99 aangeschaft bij Kruidvat.

Hoe je hem gebruikt

Eitje. Je plaatst je telefoon erin en op de achterkant zit een knopje waarmee je de felheid van het licht kan bedienen. Als je hem indrukt gaat hij aan/uit. Houd je hem vast, dan werkt hij als een soort dimmer. Twee keer snel klikken en je kan je zonnebril er echt bij pakken; dan gaat hij in disco-modus met knipperend fel licht!

Betere foto’s?

Ja. Ten opzichte van het beperkte licht aan de voorkant die je (in dit geval) iPhone normaal gebruikt bij het maken van foto’s is het zeker een verbetering. Maar verwacht ook geen perfect uitgelichte foto’s.

MobileMobile

Makkelijk?

Het gebruik is makkelijk, maar de case zelf is ronduit lomp. Erg dik en zwaar. Je selfies mogen dan mooier worden, maar je hebt wel bijna een aparte handtas nodig om hem mee te nemen (tikkeltje overdreven maar hij is wel zwaar).

Oordeel

Prima voor een avondje stappen, of zoals wij hem hebben gebruikt voor een mini-photoshoot met wat attributen. Dagelijks gebruik? Nee, te zwaar en dik. Of je moet wel heel gek zijn op selfies en het ervoor over hebben.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.