Het moet de mooiste dag van je leven worden: je trouwdag. Voor mijzelf voorlopig niet aan de orde, maar inmiddels wel bij een aantal vriendinnen. En alhoewel de dag zelf natuurlijk geweldig is, kunnen de voorbereidingen nog behoorlijk (lees: zeer) stressvol zijn. Gelukkig bieden veel bruiloft-apps, naast een goede ceremoniemeester, uitkomst om alles in goede banen te leiden. Vijf toppers op een rij:

WedPics

De voorpret kan alvast beginnen: met deze app kan je alles uitwisselen met je trouwgasten, al ver voordat de bruiloft begint. Deel foto’s, belangrijke info over de dag zelf en hilarische filmpjes. Ook kan je met elkaar chatten en je gasten kunnen helemaal losgaan in de mobiele photobooth. En het mooie is: alles wordt natuurlijk gebundeld in deze app, een topherinnering voor later dus.

Wedding Countdown

Je bent eindelijk gevraagd, hebt volmondig ‘ja!’ geroepen en vervolgens is het wachten op de grote dag. Om elk moment vanaf nu in het teken te zetten van je bruiloft is er de countdown app. Hiermee tel je af via je smartphone. In beeld zie je een teller die je tot op de seconde nauwkeurig kan instellen. Verder komen je leukste foto’s voorbij en tegelijkertijd kan je jullie meest romantische songs laten afspelen.

Bruiloft-app

Speciaal voor jou en je partner: plan jullie volledige trouwdag via deze app. Van locatie, tot jurk, trouwboeket en ringen. Alles is via de Bruiloft-app te organiseren en te bestellen. Daarbij wordt natuurlijk ook het budget bewaakt, wel zo handig.

Wedding LookBook by The Knot

Talloze jurken, ringen en accessoires. Echt een zee aan inspiratie, en dat allemaal voor brides to be. Zie je de jurk van je dromen? Dan kan je meteen via de app bekijken of ‘ie in je buurt te verkrijgen is.

Pinterest

Bij de meesten van jullie wel bekend, maar nog niet door iedereen gebruikt. Toch zijn alle ervaringsdeskundigen om mij heen het er over eens. Download deze app, maak een account aan en vind de meest geweldige inspiratieplaatjes voor jouw perfect wedding. Kleine uitleg: Pinterest werkt als een prikbord. Je zoekt plaatjes die jij leuk vindt, en ‘pint’ ze vervolgens vast op jouw bord. Zo kan je bijvoorbeeld een bord aanmaken met de mooiste trouwjurken, maar ook een met trouwtaarten of huwelijkslocaties. Pas wel op, Pinterest werkt zeer verslavend en voor je het weet zit je uren achter elkaar te ‘pinnen’.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.