online lootjes trekken
Gifts.

Tips! Online lootjes trekken doe je hier

De feestdagen staan voor de deur. Grote kans dat er binnen jouw familie of vriendenclub lootjes getrokken moeten worden! Maar zie maar eens een moment te prikken waarop iedereen samen kan komen om een lootje te trekken… Gelukkig gaat anno 2015 online lootjes trekken net zo makkelijk als papieren lootjes trekken. Of misschien nog wel makkelijker!

Er zijn veel websites die online lootjes trekken aabieden. Welke is nou de beste? Wij gingen op onderzoek uit.

  1. Lootjestrekken.nl
    De site met de meeste opties, en toch met veel gebruikersgemak. Je kunt van start zonder account en binnen 2 minuten heeft iedereen een mailtje met de uitnodiging om zijn lootje in te leveren. Als organisator kun jij direct op de beheerpagina en is er onder andere een chatfunctie waar je anoniem berichten in de groep kunt gooien.
  2. Sinterklaasje.nl
    Ook hier kun je direct aan de bak. Geen account nodig. Voordeel ten opzichte van lootjestrekken is dat deze site ook direct een Engelse vertaling in de uitnodiging gooit. Handig voor internationale vrienden. De site is wel iets omslachtiger dan lootjestrekken.nl en er is geen organisatorpagina.
  3. Sinterklaaslootjestrekken.nl
    Eigenlijk is dit een hele simpele versie van de andere twee. Dat zie je direct aan de opmaak, maar hé, het werkt wel.

Veel plezier met lootjes trekken!

 

 

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.