Close Upfotografie Van Oortelefoons Bovenop Iphone 6 en smartwatch Dichtbij Bloemen

Tip: een smartwatch als cadeau voor de feestdagen

Zoek je voor de feestdagen een cadeau, maar weet je niet wat je moet geven? Er is ook zoveel te kiezen… En daarnaast: je wil natuurlijk niet dat je cadeau onderin de kast of achterin een la belandt. Een cadeautje dat daadwerkelijk gebruikt gaat worden is een veel betere koop. In dit artikel lees je waarom een smartwatch een goed cadeau is!

Wat is een smartwatch?

Een smartwatch is een slim horloge waarmee je allerlei soorten content via het display kunt ontvangen, beheren en bewerken. Er zijn veel apps die je ermee kunt gebruiken. Naast het meten van je gezondheid (hartslag, stappenteller, etc.) kun je ook berichten lezen en beantwoorden, bellen, pushmeldingen ontvangen en meer. Muziek luisteren? Check! Zien wat er op de camera’s rond je huis gebeurt? Check! Met een simpele, maar stabiele bluetoothverbinding is jouw telefoon verbonden met de smartwatch. Heel multifunctioneel, en anno 2021 ook nog eens ontzettend stijlvol!

Wat voor smartwatch kies je dan?

Er zijn hybride smartwatches (op niet-oplaadbare batterij, met analoge wijzerplaat) en digitale smartwatches (die met touchscreen en oplaadbare batterij). Daarnaast kun je een smartwatch kiezen op basis van…

  • Besturingssysteem – Heb je een Android-telefoon, dan kies je doorgaans een Android-smartwatch. Heb je een iPhone, dan ga je doorgaans voor een bijpassend Apple-product.
  • Kleur – In welke kleur is de smartwatch te leveren? Er zijn zóveel kleuren op de markt; jij kiest!
  • Grootte en vorm – Hoe groot is de smartwatch qua scherm? En wil je een rond of vierkant scherm?
  • Verwisselbare bandjes: ja of nee? – Bij de meeste smartwatches kun je de bandjes wisselen. Er zijn sportieve bandjes, sjieke bandjes, praktische bandjes, etc.
  • Functies – Het kan heel ver gaan; maar wat heb jij nodig?
  • Batterijduur – Hoe lang gaat een batterij mee? Of beter nog; hoe lang kan de batterij meegaan?
  • Beschikbare gezondheidsfuncties – Welke gezondheidsfuncties zijn er ingebouwd? Denk aan de stappenteller, hartslagmeter, het registreren van je slaap, et cetera.
  • Waterdichtheid – Kan je met de smartwatch zwemmen? Is ie regen-proof? Het is gebruikelijker dat je met een activity tracker kunt zwemmen dan dat je dat met een smartwatch kunt, maar er zijn uiteraard types waarmee dit wel kan.

Fit het nieuwe jaar in met een smartwatch

Goede voornemens of niet: met een Garmin smartwatch kun je na de feestdagen fit het nieuwe jaar in. Want hiermee kun je naast het reguliere smartwatch-gebruik ook jouw activiteiten en gezondheid meten: van sport tot slaap en je hartslag. Fitter worden, sterker worden of afvallen? Zet je doelen voor jezelf en maak gebruik van een smartwatch om bij te houden hoe actief je bent. Neem nou de Garmin Vivoactive 4S Chrono Smartwatch. Een hele mond vol, maar dit stijlvolle en slimme sieraad doet ’t voor je.

MobileMobile

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Brandfield.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.