Teufel Mute BT Review – hoofdtelefoon met Active Noise Cancelling

Design
7
Comfort
10
Geluidskwaliteit
9
Batterij
8.4
Prijs
9
9.2

Staat je een lange reis te wachten en wil je niet gestoord worden door medepassagiers? Dan zou je een hoofdtelefoon met Active Noise Cancelling kunnen overwegen. Die van Teufel bijvoorbeeld, heb je daar al eens aan gedacht? In deze Teufel Mute BT Review leg ik je uit wat je van hun hoofdtelefoon mag verwachten en wat ik daarvan vind.
 
 
 

Bekijk bovenstaande video als je de vlog-review wilt bekijken. Deze werd eerder uitgezonden op FOX Sports op woensdag 5 juli 2017

Design

Allereerst: deze hoofdtelefoon zit zo ontzettend lekker! De oorschelpen zijn groot en zacht, zodat ze voor langere tijd prettig op je oren drukken. Het design van de Mute BT is wat aan de robuuste kant en daardoor oogt hij net iets te groot voor mijzelf. Hij is uitstekend afgewerkt waardoor hij een kwalitatieve uitstraling heeft. Je weet dat het ‘serious business’ is als je deze hoofdtelefoon in handen krijgt.

De Mute BT is draadloos als ook met kabel te gebruiken. Voor de draadloze toepassing verbind je de bluetooth hoofdtelefoon met jouw smartphone. Wil je vervolgens telefoongesprekken opnemen of van song wisselen? Dan gebruik je hiervoor de knoppen die subtiel op de oorschelpen zijn weggewerkt.

MobileMobile

Geluidskwaliteit

Hoge en lage tonen komen uitstekend naar voren bij deze Teufel Mute BT. Deze hoofdtelefoon kan een bereik halen van 20 tot 20.000 Hertz. Erg veel dus! Enne… hoe dat zit met de Active Noise Cancelling? Daarvoor druk je op één van de knopjes die daarvoor bedoeld is. Of het goed werkt? Nou en of! Hij houdt de lawaaiigste geluiden goed buiten en dempt alles in je omgeving.

Batterij

Je kunt de Teufel Mute BT tot wel 28 uur draadloos gebruiken, voordat je hem moet opladen. Dat klinkt veel en dat is het ook!

Prijs

De headphone kost 199 euro en wordt daarmee voor een passende prijs verkocht. Een concurrent als Bose vraagt al snel 100 euro meer voor een Active Noise Cancelling exemplaar.

Conclusie

De Teufel Mute BT is een uitstekende hoofdtelefoon voor een goede prijs. Als het design bij je past, zeker kopen!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.