TechGirl van het Jaar nominees

TechGirls van het JaarDeze TechGirls zijn verkozen tot de TechGirls van het Jaar Awards 2017! De Awards die wij tijdens het TechGirl Event uitreikten.

Omdat het deelnemersveld zo uiteenlopend was, vonden we het niet terecht om maar 1 Award uit te delen. Iets met appels en peren vergelijken. We besloten dat Achmea de Digital Talent Award zou uitreiken en Uneto-VNI/OTIB de Innovatie Award.

Digital Talent Award = Marjolein van Olst

“Marjolein werkt als Product Owner bij Wehkamp en bouwt daar samen met haar team aan de website van het bedrijf”, aldus de jury. “De SCRUM methodiek wordt voor veel bedrijven steeds belangrijker en het is mooi om te zien dat Marjolein al zo veel heeft bereikt via deze werkwijze. Samen met de developers een website zo verbeteren, dat verdient een Award!”

Innovatie Award = Maartje Verhoek

“In een werkveld dat van origine gedomineerd wordt door mannen, laat Maartje haar krachten zien. Ze bouwde samen met haar team een elektrische motor en reed daarmee binnen tachtig dagen de wereld rond. Dat ze onderweg ook zoveel mogelijk aan kennisdeling heeft gedaan en iedereen inspireerde op het gebied van elektrisch rijden, dat verdient een Award!”

In 2020 verwachten wij nieuwe TechGirl van het Jaar Awards te mogen uitreiken!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.