TechGirl - CityHub Rotterdam

Tech-driven hotel CityHub geopend in Rotterdam

What?! We love tech én we zijn gek op reizen. Als dat dus samenkomt, is het overduidelijk het beste van twee werelden. Afgelopen vrijdag opende hotel CityHub z’n deuren in Rotterdam. 

Met 126 futuristische slaapunits, een ‘digital first’ lobby én een app die reizigers wegwijs maakt in de stad, wil het hotel inhaken op de behoeftes van de travel savvy millennial om op ontdekkingsreis te gaan, te socializen met locals en ervaringen direct online te kunnen delen.

Elke slaapunit (aka Hub) is uitgerust met een king size bed, WiFi, te personaliseren mood lighting en Bluetooth muziek streaming. In de CityHub Hangout, het kloppende hart, kan je met behulp van je persoonlijk polsbandje zelf de bar bedienen en eigenhandig inchecken.

Zoals CityHub zelf over de travel savvy millenial zegt:

Een nieuw type reiziger is ontstaan; de 20 tot 35-jarige digital natives. Ontdekken is bij hen het sleutelwoord: geen 5 sterrenhotel en geijkte toeristenplekken, maar een gepersonaliseerde reiservaring en insider tips. Ze zijn 24/7 connected en verwachten informatie on-the-go: een uitgangspunt dat door veel traditionele hotels niet optimaal wordt benut. CityHub bouwt haar hele reiservaring rondom deze nieuwe ontwikkelingen in de reisbranche, via een city app, contact met een persoonlijke CityHost en unieke Hubs om in te slapen.

De locatie in Rotterdam is het begin van een wereldwijde uitrol van dit innovatieve hotelconcept. Wij zijn benieuwd!

TechGirl schreef eerder ook al over de slimme hotelkamer van Mariott. Net zo leuk!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.