klantenpas app

Stocard: de ideale gratis app voor al je (klanten)kaarten

Heb jij zo’n uitpuilende portemonnee of ben jij altijd al je pasjes en klantenkaarten kwijt? Lees dan gauw verder, want de gratis app Stocard is dan jouw ultieme redding!

Want met Stocard (download ‘m hier) bundel je simpelweg al jouw klantenkaarten, pasjes en cadeaubonnen in één overzichtelijke app. Gratis. Nouja, je krijgt wel wat reclame als je de app opent, maar als je ’t puur gebruikt voor het tonen van je pasje en verder niet zul je geen last hebben van de reclame.

Hoe werkt Stocard?

Stocard, jouw mobiele portemonnee, werkt als volgt. Nadat je de app hebt gedownload, voeg je je kaarten toe. Dat doe je door op ‘+ kaart toevoegen’ te klikken. Vervolgens kies je het bedrijf waar je de kaart van wil toevoegen, scan je de barcode (of voer je de code handmatig in) et voila: je pasje zit in de Stocard app.

MobileMobile

Als je de kaart in de winkel wil laten scannen, open je de app en klik je op de kaart. Vervolgens heb je daar je eigen barcode al. En extra handig: je ziet ook meteen tot hoe laat de winkel open is en hoe ver ‘ie nog van je af is. Ook kun je hier – als je dat zelf prettig vindt – notities en foto’s van de voorkant en achterkant van je kaart toevoegen.

Stocard pasjes delen

Je kunt ook een pasje van iemand anders toevoegen aan jouw Stocard app. Of je deelt een van je eigen pasjes. Handig als je bijvoorbeeld met je huishouden een Ikea-pas of Kruidvat-pas deelt. Open hiervoor je digitale pasje in de app, druk op de drie puntjes rechtsbovenin en klik op ‘Deel kaart’. Kies de methode, bijvoorbeeld via WhatsApp, en klik op de persoon met wie je de kaart wil delen. Vervolgens stuur je de gegenereerde link door. Klikt de ander op die link, dan opent voor hem of haar ’t pasje in de app en kan hij of zij deze toevoegen aan de eigen mobiele portemonnee.

Handig, toch? Nooit meer een bomvolle portemonnee en nooit meer pasjes en klantenkaarten kwijt.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Cookies op TechGirl.nl

Mogen wij cookies plaatsen?

Privacy beleid | Sluiten