Acer Liquid Jade Review

Smartphone winnen? Ja, hier kan het!

Zo… dus jij wilde een smartphone winnen? Nou… jij lucky bastard. Dat heb je goed gespeeld. Uit onze poll is gebleken dat jullie dolgraag zo’n smartphone willen winnen. Liever dan de smart scale (en ik maar denken dat die het meest interessant was!).

Hoe maak je kans om de smartphone te winnen?

We halen weer een gouwe ouwe uit de kast: de “Jouw vraag is een cadeau waard“.

Hoe werkt dat?

Kans maak je door te reageren op dit artikel. Laat weten met wat voor gadget-gerelateerde vraag jij zit. Wil je meer weten van een bepaalde trend? Heb je een smartphone/smartwatch/slowjuicer/televisie/andere gadget, maar heb je hulp nodig met hoe het werkt? Of misschien totaal iets anders? Tell us your story. We selecteren één goede vraag waar we antwoord op gaan geven. De winnende inzender krijgt daarnaast de Acer Liquid Jade natuurlijk!

Belangrijke info: deze prijsvraag is geldig tot en met 30 januari 2015. We kiezen één prijswinnaar die wordt op 1 februari bekend gemaakt via een mailtje in zijn/haar inbox. Goed opletten dus, eventueel in je Spam-box. We hebben een paar actievoorwaarden opgesteld: die vind je hier

MobileMobile

Delen = LIEFFF!

 1. Vraagje. Me man zit te denken aan een slimme horloge. Maar er zijn zoveel verschillende soorten, merken en prijzen. Heb jij ervaring met deze slimme horloges en zoja wat raad je aan? 🙂

 2. Gezien Windows 10 een nieuw hoofdstuk voor Microsoft gaat zijn en de nieuwe visie het samenspel tussen je apparaten door middel van een en hetzelfde OS een hoge prioriteit krijgt zodat PC, Xbox One, Tablet en Smartphone eigenlijk een groot geheel worden. Zien jullie deze trend ook doorgroeien naar andere aanbieders zoals Apple met de iPhone/iPad etc. en Android? En wat heeft deze stap te betekenen voor de algehele toekomst van onze digitale apparaten, gaat straks alles samen met elkaar kunnen communiceren?

 3. Leuke winactie! Alhoewel ik met mijn vraag niet kans maak om te winnen, I guess. Ik heb een samsung S2 en ik kan niet meer bellen/gebeld worden! Mijn telefoon herkent de IMEI code niet. Garantie is al om, so what to do? Heb alles op de tel gewist, nu kan ik dus ook niet meer appen. (kan geen bevestigingscode ontvangen natuurlijk) Ik gebruikte de tel alsnog zonder simkaartje om op fb/instagram te kunnen en mailen, totdat.. Ja totdat de telefoon vastliep, hij start helaas niet meer op en komt vast te lopen vandaar de T-mobile logo tevoorschijn komt. Dus nu heb ik maar n kleine goedkope telefoontje waar op ik kan bellen/gebeld worden. Ik heb me erbij neer gelegd dat het tijd wordt voor een andere telefoon indien ik de winactie niet win hihi.

 4. Correctie: * wanneer de T-mobile logo tevoorschijn komt. x

 5. Het nieuwe jaar is begonnen en ik heb natuurlijk zoals vele anderen, het goede voornemen om meer te gaan sporten. Ik hoor geregeld goede verhalen over lopen met Evy of een app die runtastic heet. Kan dat met deze telefoon en zoja..is het makkelijk om zoiets erop te zetten. Ik denk dat het mij goed kan helpen en motiveren om mijn prestaties bij te houden.

 6. Wat als een app als je hem aanklikt steeds crasht en dat blijft doen ondanks dat je hem opnieuw hebt geïnstalleerd of afgesloten, word daar soms echt horendol van H-E-L-P 😉

 7. Een tijdje terug zag ik op TV een gadget toiletdeur, het hele gebouw was super modern maar de toiletdeur vond ik geweldig!
  De deur was doorzichtig en van helder glas maar ging je het toilet in en deed je hem op slot dan werd hij in 2 seconden mat en melkwit, hetzelfde kunstje gebeurde weer andersom als je het slot opende.
  Nou ben ik erg op mijn privacy gesteld als ik op het toilet zit en vroeg mij direct af hoe dit werkte en wat zijn de kansen dat het glas weer helder word als je nog met je broek op de grond zit?
  Op internet heb ik al gezocht naar de naam van het glas en hoe het werkte, ik ben graag voorbereid mocht ik deze gadget tegen komen 😉 maar kon hier geen informatie over vinden.
  Kunnen jullie mij dit bijzondere glas uitleggen? En kan ik er rustig achter plaats nemen?

 8. Toen ik een nieuwe telefoon kreeg bij mijn abonnement wou ik heel graag mijn Whatsapp historie overzetten op mijn nieuwe mobiel. Ik heb echt dagen zitten klooien maar ik kreeg het niet voor elkaar. Ze hadden het op internet over een back up maken, maar ik had die functie er echt niet tussen staan. Ik heb nu nog steeds op mijn pc 3 mapjes staan, met de naam; media, Whatsapp en databases. Als het goed is moet ik hieruit mijn Whatsapp historie terug kunnen halen. Mijn vraag is nu dus; kan dit nog? en zo nee, hoe zorg ik er voor dat ik het in de toekomst wel goed kan exporteren?

 9. Is er een truc om android apps op een Nokia Windows telefoon te krijgen?

 10. Wat zou het leuk zijn, een Acer Liquid Jade voor mij, want ik loop nog rond met een opklapmobieltje waar ik mee kan bellen en sms-en! 🙂

  Ik heb een vraag bedacht mbt mijn werk. Ik werk met ouderen mensen in de thuiszorg en sommigen willen mobiel bereikbaar zijn, maar het mag vooral geen ingewikkeld apparaat zijn, welk soort smartphone raden jullie aan voor deze mensen?

 11. Sinds kort heb ik een abonement, maar plots deed mijn wifi raar! Ik kan hem nergens meer verbinden behalve (wat een geluk) bij mijn vriend thuis.. Ik ben dus nu wanneer het kan bij hem. Maar ik ga nog steeds ver over mijn bundel heen omdat ik natuurlijk niet altijd bij hem kan zijn. Ik heb het toestel ook al meerdere malen in de fabriekinstellingen terug gezet.
  Op naar de winkel: ik leg uit dat ik een jaar lang heb genoten van mijn mobiel op prepaid gebied maar dat de wifi er mee is gekapt. Krijg ik een vaag verhaal terug over dat er misschien ergens wat in de instellingen zit. “Maar wij weten niet wat, ga maar naar die ene winkel 50 km verderop” nou lekker is dat. Ik daar heen, wat heel wat lopen en ov-reizen kostte. “Oh dat weten wij ook niet”.
  Ik keer me nu tot jullie, als laatste hoop: weten jullie waar het aan kan liggen?

 12. Het is niet zo heel moeilijk om muziek op je mobiel te zetten; kabeltje in je mobiel en het andere eind in de computer (Let op: sommige mobiels moeteb toestemming geven om contact te maken met een ander apparaat). Open jouw mobiel in [deze computer] en voeg muziek toe. Als voor evy: je kunt haar renschema’s en mp3’s hier downloaden: http://rennenmetevy.nl

 13. Welke app(‘s) praten we hier over? Wanneer het outlook(mail) is (die bij mij crasht) raad ik aan om de al aanwezige mail app te gebruiken die al geinstalleerd is op uw smartphone

 14. Natuurlijk de huidige trend van augmented reality-headsets.. zoals van Samsung, Facebook of nu ook Microsoft..

 15. Na een paar keer het nieuwste model Samsung gehad te hebben, baal ik van de kwaliteit van de camera na 1 jaar in gebruik. De camera wordt traag en de foto’s hebben beduidend minder kwaliteit. Ik gebruik de camera ter vervanging van het fototoestel. Graag wil ik over een paar maanden een nieuwe telefoon kiezen. Ik wil een telefoon waarbij de camera ook van kwaliteit is. Hoe kan het dat de camera slechter wordt bij mij en welke telefoon raad jij aan?

 16. Op dit moment biedt Sony de Sony Xperia z3 aan waarmee je portable je games op de PlayStation 4 verder kan spelen op je mobiel. Ik vroeg me af of er ook een manier is om Android games te connecten met een controller om zo optimaal shooters en andere spellen te kunnen spelen? Of zelfs (nog beter) Android games kan streamen naar je tv en je mobiel als controller kan gebruiken.. Uiteraard zonder rooten en diverse illegale praktijken om het te realiseren..

 17. Dat is een irritant probleem… Heb je de telefoon al eens teruggezet naar de fabrieksinstellingen? Dat helpt vaak wel.
  Een IMEI nummer is voor zover ik weet gekoppeld aan de hardware van de telefoon. Hoe heb je gemerkt dat je telefoon het IMEI nummer niet herkend?

 18. 3D printers. Je hoort er tegenwoordig overal over. Je zou er een pistool mee kunnen printen en een complete auto. Er wordt zelfs al gezegd dat we over niet al te lange tijd onze eigen maaltijd kunnen printen ?!? Ik kan me bij een 3D printer wel iets, maar toch ook weer niets voorstellen. Hoe werkt het en wat kun je er nu écht mee? Dat zou ik graag willen weten.

 19. Hi Anke! Na een paar jaar heeft vandaag toch echt onze televisie de geest gegeven. We waren redelijk tevreden over dit merk en type. Dat de ingebouwde DVD speler soms niet helemaal direct werkte hebben we de afgelopen jaren voor lief genomen. Aangezien we jonge kinderen in huis hebben is het soms erg handig om ze even af te leiden door ze even voor de tv te zetten. Natuurlijk is het zelf ook lekker om in het weekend af en toe heerlijk onderuit gezakt onderuit op de bank te zitten en TV te kijken. Wij zijn geen personen die altijd het nieuwste van het nieuwste aanschaffen als het gaat om hardware zoals laptops, telefoons, televisie etc. We schaffen eerder een product aan wat wel relatief nieuw is maar ook een paar jaar vooruit kan (zowel in kwalitatief opzicht en in functies / opties). Nog een andere wens die we hebben aan de televisie: ingebouwde DVD speler (of kan dit tegenwoordig wellicht ook draadloos dat je weet?). De vraag: Als jij nu in onze schoenen stond en een televisie aan moest schaffen welke zou jij dan kopen? We zijn erg benieuwd naar je advies!!

 20. Wat een leuke actie! I’m in 😉
  En ik heb toevallig ook nog een prangende vraag waar google weinig raadt mee weet;-)

  Ik wil/moet overstappen op een nieuw Itunes account, maar wil dat oude muziek & films etc van mijn huidige Itunes account uiteraard niet verloren gaan. Ik gebruik Itunes op mijn Ipad, Laptop & Iphone. Kortom: hoe zorg ik er voor dat ik bij een aanmaken en gebruiken van een nieuw Itunes account niet al mijn huidige ‘meuk’ verloren gaat?
  Liefs

 21. Hoi Anke!
  Ik vind de Lord of the rings en Hobbit films echt supergaaf en dan vooral het karakter Sméagol! Ik heb al wel eens een filmpje bekeken waarin ze lieten zien hoe ze dit karakter maakten, maar het enige wat ik er echt van begreep was dat er een gigantisch aantal plakkers op de acteur werd bevestigd die daarna rare sprongen maakte en vreemde gezichten trok. Mijn vraag is dan ook, hoe werkt dit nou precies?
  Groetjes! 😀

 22. gadget-gerelateerde vraag….
  Welke gadget is een echte #musthave voor 2015?
  Verder vind ik alle vragen die ik had hier en dankzij google 😀
  Helaas is het niet de weegschaal geworden, maar laat nu net mijn telefoon uit mijn trainingsjasje zijn gevallen op de sportschool afgelopen week.
  Een nieuwe, zonder gebroken glas, zou enorm welkom zijn.
  Ik zou niet weten wat ik zonder mijn muziek, apps, whatsapp en 1000tal andere zaken moet doen :O

 23. Ik ga over een paar maandjes op kamers in Utrecht en studeren.
  Maar ik durf niet goed vanaf mijn mobieltje bankzaken te regelen.
  Iedereen waarschuwt me daarvoor, dat het onveilig is bedoel ik.
  Maar is het nou wel of niet onverstandig om met je mobieltje te bankieren.
  En als het best wel kan, hoe hou je het dan zo veilig mogelijk?
  Daar worstel ik dus mee….
  En met een nieuwe smartphone zou ik onwijs blij zijn omdat het scherm van mijn Huawei helemaal keduuk is.
  Dus: MAKE MY DAY !!!

 24. Ik heb sinds dit weekend een andere telefoon (een soort tussen toestel, omdat we even geen geld hadden voor een mooie telefoon), een Archos. Vreemd genoeg vraagt deze telefoon me telkens als ik een sms wil versturen of als ik wil bellen of ik ‘de roaming gegevens’ van deze simkaart aan wil zetten. Ik moet dan op ok drukken, want anders doet hij het niet. Vreemd genoeg staat roaming gewoon aan. Dus ik snap er niets van, hoe kan ik voorkomen dat ik die melding tot in den treuren zal krijgen?

 25. Eigenlijk is dit een vraag van een vriendin; zij stelde deze recentelijk aan mij. En ik wist het antwoord niet. Zij kan een iPhone krijgen of voor klein bedrag overnemen. Een 4 of een 5. Computers en dergelijke zijn niet echt haar ding, al vind ik dat ze best goed overweg kan met haar smartphone. Ze heeft een vrij goedkoop ding en is matig tevreden. En ze vraagt zich dus af of het handig is om over te stappen op een iPhone. Ze voegde er nog aan toe dat ze immers geen Apple computer had. Maar dat lijkt mij geen handicap.

 26. De batterij van mijn telefoon gaat steeds sneller leeg. Dit is logisch natuurlijk, omdat mijn mobiel al een aardige tijd mee gaat. Maar nu is mijn vraag, hoe kun je het best zo lang mogelijk met een volle batterij volhouden, zodat de batterij zelf op langer termijn niet snel achteruit gaat.
  Natuurlijk is het handigst om ’s nachts je mobiel op te laden en internet uit te zetten. Maar is het wel zo goed om hem elke nacht op te laden? Aangezien die van mij meestal dan nog 40% heeft laad ik hem op, zodat hij de volgende dag weer mee kan. Echter ik heb ergens gehoord dat dit slecht voor je batterij is (pas opladen als hij bijna leeg is, is dit een feit of fabel?). En wat is het handigst, mobiel uit, slaapstand, aan?
  Wat zijn dus handige tips en trics om zo lang mogelijk met de batterij van je mobiel door te gaan?

 27. Ik las een tijdje geleden iets over een Immersis-projector.Een nieuwe manier van gamen waar je echt midden in je spel zit. De projector zorgt er voor dat de beelden van je game niet alleen op je scherm, maar ook op muren en plafond worden afgebeeld.
  Is zo’n projector al daadwerkelijk verkrijgbaar? Is het te spelen met bestaande spellen of is dit toekomstmuziek.

 28. Ik werk aan mijn gezondheid, beweeg meer, eet bewuster en wil graag afvallen.
  Welke apps of gadgets zijn handig voor deze (januari) trend?
  Ja het is een echte trend, want alle en echt alle girls rondom mij zijn er mee bezig.
  Stappentellers, calorieverbranders, wat is er allemaal op de markt en wat is nou echt handig voor ons dames die graag wat kilootjes er af willen krijgen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.