O jee… heb je jouw Sinterklaasgedicht nou nog niet op orde? Shame on you! Vanavond is het zover: dan moet jij jouw rijmkunsten laten horen. En dan is het knap lullig als je niks presenteren kunt. Maar gelukkig, no stress… je kunt ook gewoon jouw Sinterklaasgedicht laten maken door een ander!

Natuurlijk, er zijn genoeg websites waar je een kant een klaar gedichtje vandaan kunt toveren. Google ‘Sinterklaasgedicht’ en weldra verschijnen daar tig versjes en rijmpjes. Bijster origineel is het echter niet. Zijn we niet allang klaar met de aanhef: “Beste Deborah, Sint zat eens te denken, wat hij jou zou schenken”?

Vraag de Sinterklaasverzekering aan!

Centraal Beheer (je weet wel, van die Even Apeldoorn bellen-commercials) heeft weer iets geniaals bedacht: de Sinterklaas verzekering! Je kunt hierbij kiezen tussen de Basis, Uitgebreid of All-Risk dekking. Daarmee verzeker je jezelf van een leuke surprise of een vrolijk gedicht bijvoorbeeld. En het leuke is: dat Sinterklaas gedicht laten maken is makkelijk, maar nog een beetje persoonlijk ook. Van vlogger, tot fanatiek gamer of een versje voor iemand met een nieuw huisdier… je kunt het op iedereen afstemmen. Super leuk en gelukkig behoorlijk origineel!

Geen addertjes onder het gras?
Volgens mij niet. Je hoeft niet voor deze verzekering te betalen en hoeft ook geen persoonsgegevens zoals een e-mailadres achter te laten. Geheel vrijblijvend en gewoon weer een super leuke actie van Centraal Beheer dus. Ook al hoef je er deze keer niet Even Apeldoorn voor te bellen 😉

Dit artikel verscheen eerder in de 2017 Tech Adventskalender.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.