beste product van 2013
HTC One in het blauw.. Wat een plaatje!

Sexy bescherming voor je HTC One

Afgelopen maand werd de HTC One bekroond tot Beste Product van 2013. Om dit pareltje te beschermen tegen allerlei krachten der natuur, is een goede case aangeraden!

Zwaartekracht, water en aarde zijn niet beste vriendjes met onze smartphones. Schrik om je slanke HTC te verliezen door een bulky case? Wij hielden rekening met design, prijs en kwaliteit! Wij vergeleken alvast onze favorieten, “the beauty & the beast”.

HTC-One-OtterBox-Commuter-Series      kalaideng_oscar2_bookflip_htcnewoneM7_brown_01
 

THE BEAUTY: Kalaideng Oscar2: HTC One Case

Met deze Goodlookin’ case van het Chinese merk Kalaideng kom je stijlvol voor de dag. Hij is beschikbaar in 5 verschillende kleurenn dat betekent voor ieder wat wils. Aan de voor-en achterkant heeft hij een mooie kunstlederen afwerking met een gladde touch. De binnenkant heeft een aangename zachte touch met als extratje een gleuf om bijvoorbeeld je bankkaart in te bewaren, een groot pluspunt!

MobileMobile

Wat is het meest gegeerde bij de One? De Beats front speakers natuurlijk! Ze hebben dit cruciaal element alvast niet uit de boot laten vallen door 2 openingen te voorzien waardoor het geluid ongehinderd wordt door de flip cover.

THE BEAST: Otterbox Commuter series: HTC One Case

Ga je voor een hogere beschermingsgraad en mag de prijs wat hoger liggen? Dan is de Otterbox de meest geschikte kandidaat! Ook deze uitvoering is te koop in 5 verschillende kleurcombinaties. Bestaand uit twee lagen, biedt deze case een betrouwbare bescherming zonder van je telefoon een dikkertje te maken, in tegenstelling tot het robuustere broertje, de Defender series.

De eerste laag is gemaakt uit flexibel schokdempend rubber dat voorzien is van 2 flapjes om de audio jack en de oplaadpoort stofvrij te houden. De volume rocker is ook bedekt door een rubberen knop, wat de besturing naar mijn mening vlotter maakt. De unlock button is niet bedekt, wat volgens ons ook helemaal niet nodig is sinds deze aangenaam in gebruik is en er niet echt vuiligheid achter kan kruipen.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.