seksrobot voor vrouwen

Seksrobot voor vrouwen – gewoon online te bestellen

Zin in seks, maar wil je niet 400 euro voor één avondje plezier neerleggen, en heb je al helemaal geen behoefte aan een relatie waarbij je naar elkaars familieverjaardagen moet? Daar bestaan heel wat alternatieven voor. Als onafhankelijke vrouw weet jij dat seks tech ook een heleboel opties biedt. Van smartphone-bedienbare Mysteryvibe, tot Hush Plug of dé Fitbit onder de vibrators. Oh, en tegenwoordig kun je ook je ‘eigen seksrobot voor vrouwen’ bestellen…

Net als de Sims samen te stellen

Op RealDoll.com kun je de seksrobot van je dromen samenstellen. Een soort van, in ieder geval. Je kunt aangeven welke gezichtsvorm je het mooist vindt, welk torso, of je van lichaamsbeharing houdt en welke kleur ogen. Het is net alsof je een Sims personage aan het bouwen bent, afgezien van het feit dat je bij de Sims natuurlijk geen voorkeur voor de lengte van een bionische penis opgeeft…

Seksrobot voor vrouwen – de nadelen

Het lijkt leuk natuurlijk, zo’n robot die nooit zeurt en altijd ‘aan’ staat als jij wilt. Maar kijkend naar de website van RealDoll.com blijkt het aanbod mannelijke seksrobots toch niet helemaal ‘je van het’. Sterker nog: de gezichten zijn ultra-nep, je kunt de grootte van de robot niet kiezen en er is weinig variatie aan etniciteiten te vinden.

Wil je een vrouwelijke seksrobot bij RealDoll.com kopen, dan heb je niet drie, maar opeens drieëndertig (!) verschillende designs om uit te kiezen. Wat een verschil. En dat terwijl je er behoorlijk geld voor moet neerleggen: een seksrobot voor vrouwen heb je vanaf 5999,99 dollar.

Het is meer dan alleen de seks…

Realbotix, (het bedrijf achter deze seksrobot) werkt aan een variant waarbij je behoorlijke gesprekken met je sexbot moet kunnen voeren. Door middel van Artificial Intelligence zou hij moeten kunnen anticiperen op gesprekken en daarvan kunnen leren. Want, zo zegt Realbotix: “Eenzaamheid is een groot probleem in onze maatschappij. Vrouwen willen net als mannen gezelschap en Henry kan hen dat geven.”

Tja… over smaak valt te twisten. Denk jij dat het in de toekomst normaal is om een seksrobot in huis te hebben? We horen het graag in de comments!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.