Samsung komt met AI wasmachines

Samsung komt met AI wasmachines

Samsung lanceerde vandaag een nieuwe reeks wasmachines in Europa. Dat werd vandaag onthuld in Parijs tijdens het wereldwijde evenement ‘Welcome to BESPOKE AI’, waar gebruikers de kans kregen om de Bespoke AI wasmachines zelf te ervaren.

De nieuwe wasmachines helpen bij de juiste behandeling van het wasgoed. AI Ecobubble™ zorgt ervoor dat de behandeling bij het wasgoed past. Afhankelijk van het stoftype past het de hoeveelheid belletjes, de wastijd, de temperatuur en de centrifugesnelheid aan. Hierdoor wast de machine ook met koud water, waardoor het energieverbruik wordt verminderd in vergelijking met wassen in warm water. Bovendien blijven de kleur en textuur van kleding goed behouden met tot 45,5% betere textielbescherming.

AI Wash reinigt kleding voorzichtig, maar grondig, met minder water en wasmiddel. AI Wash detecteert het gewicht en de zachtheid van de stof en houdt continue de mate van vervuiling in de gaten. De verzamelde informatie wordt gebruikt om de juiste hoeveelheid water en wasmiddel te verstrekken. De functie past voortdurend de was-, spoel- en centrifugetijden aan voor het beste resultaat. Dit zorgt voor betere wasprestaties en minder afval.

Bovenstaande is wat Samsung er zelf over zegt. We hebben dit nog niet getest, maar we houden ons aanbevolen voor een testitem/ervaringen…

Lees ook:

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.