Samsung Galaxy Unpacked 2022: Dit zijn de nieuwste Samsung smartphones!

Vanmiddag werden Samsungs nieuwste producten aangekondigd tijdens Samsung Galaxy Unpacked 2022. Door middel een korte film in Bridgerton stijl werd hun nieuwste vlaggenschip, de Samsung Galaxy S22, aangekondigd. Maar dat is niet de enige telefoon die geïntroduceerd werd, ook de Samsung Galaxy S22+ en S22 Ultra werden aangekondigd. In dit artikel lees je meer over de drie nieuwe Galaxy S22 modellen.

Samsung Galaxy S22 en S22+

Zowel de Samsung Galaxy S22 als de S22+ focussen op het stimuleren van je creativiteit en zelfexpressie. De nieuwe telefoons zijn niet alleen innovatief qua uiterlijk van het ontwerp maar ook qua duurzaamheid.

De camera’s van beide modellen zijn zo ontworpen dat ze meer licht binnen laten. Zo is de sensor maarliefst 23% groter dan die van de S21 en S21+. Beide modellen hebben een hoofdcamera van 50MP, een 10MP telelens en een 12MP ultragroothoeklens. Door de functie Auto Framing krijg je tot 10 mensen goed in beeld. Daarnaast zijn ook beide modellen uitgerust met VDIS-technologie. Dit minimaliseert trillingen, waardoor je onderweg ook scherpe en steady foto’s en video’s maakt.

Ook is Samsung een samenwerking aangegaan met verschillende social media apps om hun camera-opties ook beschikbaar te maken in hun apps. Zo kan je nu op Snapchat, Instagram en TikTok van al je camera-opties gebruik blijven maken.

Innovatief qua ontwerp en duurzaamheid

Naast dat de telefoons platter en hoekiger zijn in tegenstelling tot de eerdere rondere modellen, is het de duurzaamste S-serie tot nu toe. Dat komt omdat de key bracket voor 20% uit gerecycled plastic bestaat en voor een aantal andere onderdelen gebruik is gemaakt van PCR-materialen. Daarnaast bestaan de verpakkingen voor 100% uit gerecycled papier en plastic.

Prijzen en beschikbaarheid

Vanaf 11 maart zijn de Galaxy S22 en Galaxy S22 te koop in Nederland. De S22 is verkrijgbaar tussen de € 849,- (128GB) en € 899,- (256GB) en de S22+ tussen de € 1049,- (128GB) en € 1.099,- (256GB). Alle modellen beschikken over 8GB RAM en zijn beschikbaar in Phantom Black, Phantom White, Green en Pink Gold.

Samsung Galaxy S22 Ultra

De Samsung Galaxy S22 Ultra is volgens Samsung de meest premium s-serie ervaring ooit. In dit toestel komt het beste van de Note- en de S-serie samen. Zo heeft de telefoon aan de ene kant dezelfde functies als de nieuwe Galaxy S22 en S22+ (met zelfs nog wat extra’s), maar heeft de telefoon ook een ingebouwde S Pen.

Dit is de eerste keer dat de S Pen in een S-serie verschijnt en om dat te vieren hebben ze deze S Pen ook gelijk verbeterd. Hierdoor reageert hij drie keer zo snel en is een hoger detail niveau te halen.

Ook beschikt de S22 Ultra over Nightography-functies, waardoor je dag en nacht heldere video’s kan maken. Met de zoommogelijkheden kan je 100x dichterbij een object komen. Daarnaast is de camera ook een stuk slimmer geworden. Door nieuwe AI zien je beelden zouden je beelden er altijd goed uit moeten zien.

Betere zichtbaarheid

Ook om de zichtbaarheid van het scherm te verbeteren, heeft Samsung wat uitgevonden. Met hun Vision Booster technologie wordt gedurende de dag de helderheid van het scherm aangepast zodat je je scherm altijd goed ziet, ook in de volle zon.

Prijzen en beschikbaarheid

De S22 Ultra is vanaf 25 februari beschikbaar in vier kleuren, namelijk in Burgundy, Phantom Black, Phantom White en Green. De prijzen lopen van € 1.249,- (128GB), € 1.349,- (256GB met 12GB RAM), € 1.449,- (512GB met 12GB RAM) en € 1649 (1TB met 12GB RAM – alleen beschikbaar in de e-store).

Dit artikel is samen met Vodafone tot stand gekomen.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.